Europa League

Άντερσον στο sportfm.gr: «Έχει αρκετές πιθανότητες για να προκριθεί ο Ολυμπιακός»

Ο αρχισκάουτερ της Οσμανλίσπορ, Πέλε Άντερσον, μίλησε στο sportfm.gr για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας, αναφερόμενος στο τι πρέπει να προσέξουν οι Πειραιώτες και που πρέπει να «χτυπήσουν».

Αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League έχει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Πέλε Άντερσον. Ο αρχισκάουτερ της Οσμανλίσπορ, ήταν ο άνθρωπος που μελέτησε τους «ερυθρόλευκους» όταν έγινε γνωστό στην κλήρωση ότι οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στην φάση των «16» της διοργάνωσης. Έχοντας δουλέψει για ένα διάστημα, μάλιστα, στον Ολυμπιακό, δεν θα μπορούσε να ανατεθεί σε άλλον η εν λόγω δουλειά!

Ο Άντερσον δέχτηκε μετά χαράς να μιλήσει στο sportfm.gr για τη ρεβάνς των πρωταθλητών Ελλάδας με την Μπεσίκτας στην Τουρκία, γνωρίζοντάς την φυσικά από πρώτο χέρι σαν αντίπαλο από το τουρκικό πρωτάθλημα.

Μπορεί αρχικά να τόνισε πως η τουρκική ομάδα είναι πιο δυνατή από τον Ολυμπιακό, ωστόσο υποστήριξε πως οι Πειραιώτες είναι ικανοί να πάρουν την πρόκριση. Επεσήμανε τους κινδύνους που θα έχει ο επαναληπτικός για την ομάδα του Βασίλη Βούζα, ενώ αναφέρθηκε και στους παίκτες των «ερυθρολεύκων» που του έκαναν εντύπωση στους αγώνες με την Οσμάνλισπορ, κάνοντας ειδική μνεία στον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Συνέντευξη στον Γιώργο Τσανάκα

«Η Μπεσίκτας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, πιο δυνατή από τον Ολυμπιακό και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα έχει τις ευκαιρίες του στο ματς και νομίζω πως αν παίξει έξυπνα μπορεί να πάρει τη νίκη και την πρόκριση», ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχισκάουτερ της Οσμανλί στο sportfm.gr.

-Έχει ο Ολυμπιακός, όμως, πιθανότητες μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα;
«Η Μπεσίκτας πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα, όμως νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχει αρκετές πιθανότητες. Πιστεύω πως -οι «ερυθρόλευκοι»- μπορούν να παίξουν καλύτερα εκτός έδρας, όπως έκαναν και στο παιχνίδι με εμάς».

-Τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς;
«Το ξεκίνημα στο παιχνίδι. Η Μπεσίκτας θα μπει στον αγώνα δυνατά και θα πιέσει από την αρχή τον Ολυμπιακό πάρα πολύ. Αυτό, όμως, νομίζω πως θα δώσει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία για να την χτυπήσει στην κόντρα επίθεση και εκεί μπορεί να πετύχει κάποιο γκολ. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες για να προκριθεί».

-Σε ποιους παίκτες της Μπεσίκτας πρέπει να έχει τα… μάτια του ο Ολυμπιακός;
«Δεν μπορώ να πω κάποιον συγκεκριμένο παίκτη. Όταν η Μπεσίκτας παίζει στο γήπεδό της, τότε όλοι οι παίκτες της είναι επικίνδυνοι και χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Θα είναι δύσκολο…».

-Όσο για το τι έπαιξε ρόλο στην πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στην Οσμανλί στον προηγούμενο γύρο του Europa League, ο Πέλε Άντερσον δεν θέλησε να… κρυφτεί πίσω από δικαιολογίες.
«Δεν είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και δεν παίξαμε καλά στη ρεβάνς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και να βελτιωθούμε στο μέλλον για να είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Δεν είχαμε plan b στο παιχνίδι μας, ειδικά όταν μείναμε πίσω στο σκορ. Συν ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη εμπειρία και καλύτερους παίκτες σε θέσεις-κλειδιά».

-Ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού σού έκαναν εντύπωση στα δύο μεταξύ σας παιχνίδια;
«Ο Σεμπά που είναι ένας πολύ δυνατός και έξυπνος ποδοσφαιριστής αλλά και ο Φορτούνης που διάβασε πολύ καλά τα παιχνίδια και κυρίως τη ρεβάνς στην Τουρκία. Όσον για τον Ανσαριφάρντ, ξέραμε τι παίκτης είναι. Τον είχα παρακολουθήσει από όταν έπαιζε στο Πανιώνιο, πρόκειται για πολύ καλό παίκτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x