Ισπανία

Αδιανόητα έσοδα για τη Μπαρτσελόνα!

Ένα ποσό μαμούθ έβαλε στα ταμεία της η Μπαρτσελόνα τη φετινή περίοδο, όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ομάδας, Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου. Τι είπε για Μέσι, Νεϊμάρ και τα μεταγραφικά θέματα.

Ένα αδιανόητο ποσό έβαλε φέτος στα ταμεία της η Μπαρτσελόνα! Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας, Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, στα ταμεία των «μπλαουγκράνα» μπήκαν 670 εκατ. ευρώ! Παράλληλα, μίλησε και για τις περιπτώσεις των Νεϊμάρ, Μέσι, Ουμτιτί, αλλά και για τα μεταγραφικά θέματα.

Για τον Ουμτιτί: «Πριν από λίγες ημέρες, η Μπάρτσα έφθασε σε συμφωνία με τη Λιόν για τον Ουμτιτί στο ποσό των 25 εκατ. ευρώ. Δεν θα επισημοποιηθεί μέχρι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις».

Για τον Νεϊμάρ: «Ο Νεϊμάρ θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal και να ανανεώσει. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, ο ποδοσφαιριστής πάντα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα».

Για τον Μέσι: «Όλοι ξέρουμε τον Λίο Μέσι. Θέλει πάντα να κερδίζει και πήρε την απόφαση να σταματήσει από την Εθνική. Είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα. Ο Μέσι ανήκει στην Μπάρτσα και θα του πούμε να παραμείνει εδώ για όσο διάστημα θέλει, αλλά είναι επίσης και ένας παγκόσμιος πρεσβευτής του ποδοσφαίρου. Ο Μέσι είναι σίγουρο πως θα ανανεώσει μαζί μας».

Για τον Ντένις Σουάρεθ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Ντένις Σουάρεθ επιστρέφει στην ομάδα μας. Αυτοί που επηρεάστηκαν περισσότερο από την απαγόρευση της FIFA ήταν οι νεαροί παίκτες. Με τη νέα σεζόν, τα πράγματα θα κυλήσουν και πάλι ομαλά».

Για τους τερματοφύλακες και τον Μασεράνο: «Κανείς από τους Μπράβο, Τερ Στέγκεν δεν θα φύγει. Και οι δύο είναι καταπληκτικοί τερματοφύλακες και αποτελούν… πονοκέφαλο για κάθε προπονητή. Ο Μασεράνο, επίσης, θα μείνει».

Για τα οικονομικά της ομάδας: «Θα δώσουμε 60 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, συν ότι χρήματα έρθουν από πιθανές πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Φέτος, κάναμε ένα νέο ρεκόρ στα έσοδα, είχαμε 670 εκατ. ευρώ και παράλληλα μειώσαμε το χρέος κατά 40 εκατ.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x