Ισπανία

Αδιανόητη «γκέλα» για Μπαρτσελόνα!

Γκέλα ολκής για Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» έπαιξαν χωρίς Μέσι-Σουάρες, έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες, είδαν το διαιτητή να μην τους μετράει γκολ στο φινάλε και έμειναν στο 0-0 με τη Μάλαγα!

Όλα στραβά κι ανάποδα για Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να φέρουν εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τη Μάλαγα (0-0), χάνοντας ένα τσουβάλι ευκαιρίες, ενώ είδαν και τον Καμενί να τους σταματάει κάθε προσπάθεια. Εκτός αποστολής Μέσι και Σουάρες, δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Πικέ στο φινάλε!

Η Μπαρτσελόνα είχε πάρει εξ αρχής τα ηνία του αγώνα, πίεζε και έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Η Μάλαγα είχε κλειστή στην περιοχή της, οι γηπεδούχοι πυροβολούσαν από παντού αλλά το… ανθρώπινο τείχος που είχαν στήσει οι φιλοξενούμενοι δεν επέτρεπε στη μπάλα να περάσει! Στο 12’ ο Πικέ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης αλλά και ο Πάκο Αλκάθερ σκόραραν μερικά λεπτά αργότερα αλλά τα τέρματά τους δεν μέτρησαν σωστά ως οφσάιντ.

Η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη, Αλκάθερ, Νεϊμάρ, Πικέ και Αρντά Τουράν δεν μπορούσαν να σκοράρουν και η Μάλαγα έβγαλε το ημίχρονο. Η Μπαρτσελόνα είχε ανεβάσει κατακόρυφα την πίεση στα αντίπαλα καρέ, ενώ το έργο των φιλοξενούμενων έγινε πιο δύσκολο καθώς ο Γιορέντε αποβλήθηκε στο 68’ για σκληρό μαρκάρισμα στον Νεϊμάρ. Στο 82 η κεφαλιά του Ράκιτιτς πέρασε λίγο άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Πικέ πήρε το ριμπάουντ μετά την κεφαλιά του Αντρέ Γκόμες στο δοκάρι και σκόραρε, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε λανθασμένα για οφσάιντ που δεν υπήρχε σε κανέναν από τους δύο παίκτες.


Στο 85’ ο Πικέ που είχε γίνει σέντερ φορ ανατράπηκε από τον Βιλανουέβα μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε». Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων δε, ο Καμενί έβγαλε εντυπωσιακά το εξ επαφής πλασέ του Νεϊμάρ και δύο λεπτά μετά ο Αφρικανός πορτιέρε κράτησε τον πόντο για την Μάλαγα, καθώς έκανε διπλή επέμβαση σε προσπάθεια του Αντρέ Γκόμες.

Κάπως έτσι, η Μπαρτσελόνα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να ανέβει προσωρινά πρώτη στη βαθμολογία και να παραμείνει εκεί σε περίπτωση που η Ρεάλ δεν κερδίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παράλληλα, η «Μπάρτσα» έμεινε για πρώτη φορά μετά από 48 σερί παιχνίδια χωρίς γκολ εντός έδρας!

Η 12η αγωνιστική

Παρασκευή, 18/11

Μπέτις – Λας Πάλμας 2-0
(27’ Μπρούνο Γκονσάλες, 45’ Μαντι)

Σάββατο, 19/11

Λα Κορούνια – Σεβίλλη 2-3
(1’ Μπάμπελ, 42’ Αντονέ / 44’ Ενζονζί, 87’ Βιτόλο, 90’+3’ Μερκάδο)

Μπαρτσελόνα – Μάλαγα 0-0

Εϊμπάρ – Θέλτα 1-0
(10' Ρίκο)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3
(23', 71' πέν., 77' Κριστιάνο Ρονάλντο)

Κυριακή, 20/11
Αλαβές – Εσπανιόλ (13:00)
Βαλένθια – Γρανάδα (17:15)
Σπορτινγκ Χιχόν – Σοσιεδάδ (19:30)
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ (21:45)

Δευτέρα, 21/11
Λεγκανιές – Οσασούνα (21:45)

Η επόμενη (13η) αγωνιστική
Εϊμπάρ – Μπέτις
Μάλαγα – Λα Κορούνια
Ρεαλ Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Χιχόν
Εσπανιόλ – Λεγκανιές
Σεβίλλη – Βαλένθια
Βιγιαρεάλ – Αλαβές
Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης
Θέλτα – Γρανάδα
Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα
Λας Πάλμας – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x