Αγγλία

adidas και Manchester United ξανά μαζί για να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία

H νέα εντός έδρας εμφάνιση της Manchester United είναι μόνο η αρχή της 10ετούς συνεργασίας που θα σπάσει όλα τα ρεκόρ

Η adidas από σήμερα ενώνεται ξανά με την Manchester United και παρουσιάζει τη νέα εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 2015/16. Η Manchester United είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και πετυχημένες ομάδες σε όλο τον κόσμο, καθώς με 659 εκατ. οπαδούς παγκοσμίως αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Αντλώντας έμπνευση από την κλασική εμφάνιση της United με τις τρεις ρίγες της δεκαετίας του ’80, η adidas επανασχεδίασε τις νέες εμφανίσεις προσθέτοντας σύγχρονα στοιχεία, ώστε να δημιουργήσει ένα καινοτόμο και μοντέρνο αποτέλεσμα. Οι φανέλες ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της adidas, που επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει και βοηθούν τους παίκτες να κυριαρχούν στο γήπεδο. Ο σχεδιασμός της φανέλας περιλαμβάνει κόψιμο στο κολάρο σε κλασικό σχήμα V και τρεις λευκές ρίγες κατά μήκος των ώμων. Επιπλέον, το σχέδιο στο τελείωμα της φανέλας είναι εμπνευσμένο από την εμφάνιση που φορούσε ο Ryan Giggs το 1990, κατά την πρώτη του σεζόν στην ομάδα.

Οι νέες εμφανίσεις σηματοδοτούν το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για την Manchester United που μπαίνει στη σεζόν 2015/16 με μεγάλες προσδοκίες και επιστρέφει στο UEFA Champions League. Η νέα εποχή του συλλόγου αναδεικνύεται από την καμπάνια “Break Expectations” της adidas, με τη χαρακτηριστική τρίαινα των «Κόκκινων Διαβόλων» να πρωταγωνιστεί στις φωτογραφίες και στα video, δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις των παικτών της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν.

Η νέα εντός έδρας εμφάνιση της Manchester United θα κάνει ντεμπούτο στο πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου που θα διεξαχθεί στο Old Trafford και θα είναι διαθέσιμη στα adidas stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών από τον Αύγουστο.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x