Stoiximan Super League

Αντιδρά ο Παναθηναϊκός για το αλαλούμ

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στον Παναθηναϊκό για την επικείμενη αλλαγή προγράμματος στα playoffs μετά τον ορισμό του Κυπέλλου στις 15/5. Τρόπους αντίδρασης εξετάζουν οι «πράσινοι».

Για μία ακόμη φορά ο προγραμματισμός των ομάδων γίνεται άνω-κάτω με το αλαλούμ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό Κυπέλλου στις 15 Μαΐου θα φέρει (εφόσον τελικά γίνει τότε ο αγώνας) τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των playoffs και στον Παναθηναϊκό υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια γι’ αυτό.

Αν, λοιπόν, ο τελικός γίνει την επόμενη Κυριακή, η δεύτερη αγωνιστική των playoffs θα πρέπει να αναβληθεί (η πρώτη θα γίνει στις 11/5) και οι εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές θα «στριμωχτούν» μέσα σε 13 μέρες, από τις 18 μέχρι τις 30 Μαΐου, με τις ομάδες να αγωνίζονται χωρίς ανάσα ανά τρεις μέρες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή στη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ να διερευνήσει πιθανούς τρόπους αντίδρασης, εφόσον γίνει άνω-κάτω το πρόγραμμα. Οι «πράσινοι» θεωρούν πως τα playoffs πρέπει να ολοκληρωθούν ως τις 29 Μαΐου (προκειμένου και οι διεθνείς, όπως ο Μπεργκ, να προετοιμαστούν εν όψει Euro2016) και να μην αλλάξει το πρόγραμμα που έχει ήδη διαμορφωθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x