Super League 2

Αντιδρούν στην μείωση των συμβολαίων τους οι Τάτος και Τσουμάνης

Το νέο πρότζεκτ στον Άρη προβλέπει αρκετές περικοπές σε συμβόλαιο παικτών στο υπάρχον ρόστερ. Μεταξύ αυτών και των Ανδρέα Τάτου και Νίκου Τσουμάνη, οι οποίοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συμφωνήσουν.

Στην πρόταση με μειωμένες αποδοχές που τους κατατέθηκαν από την διοίκηση, αντιδρούν οι Ανδρέας Τάτος και Νίκος Τσουμάνης. Οι δύο παίκτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συμφωνήσουν με τα όσα τους έχουν προταθεί από τον Άρη και παραμένει άγνωστο εάν θα παραμείνουν στην ομάδα.

Το νέο πρότζεκτ του Άρη προβλέπει να υπάρχει σημαντικές περικοπές στα συμβόλαια ορισμένων παικτών από το υπάρχον ρόστερ. Στον Τάτο προτάθηκε… γενναίο κούρα, το οποίο αγγίζει το 50%- δίνοντάς του κάποια έξτρα μπόνους. Αρχικά ο αρχηγός του Άρη εμφανίστηκε αρνητικός αλλά σε επικοινωνία που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη του διαμήνυσε πως θα βρούνε την λύση.

Στην περίπτωση του Τσουμάνη, ο μπακ του Άρη έχει συναινέσει σε πρώτο χρόνο σε μεγάλη μείωση του συμβολαίου του, με την προϋπόθεση να διακανονιστούν τα οφειλόμενα της φετινής σεζόν, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Αξίζει να σημειωθεί πως η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει πως θα καταθέσει προσφυγή τα επόμενα 224ωρα σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί.

Τέλος ο Ανάκογλου ενημερώθηκε πως υπολογίζεται, χωρίς να του έχουν αναφέρει εάν θα υπάρξει… κούρεμα και στο δικό του συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x