Stoiximan Super League

Αδικημένος από τον εαυτό του και το διαιτητή ο Παναθηναϊκός

Με τις εντυπώσεις, το χειροκρότημα ακόμη και των αντιπάλων, αλλά και άδεια χέρια γύρισε από το Βίγκο ο Παναθηναϊκός, που αδίκησε τον εαυτό του με τις χαμένες ευκαιρίες, αλλά φωνάζει για τη διαιτησία.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε (λίγο πριν τις έξι τα ξημερώματα) με άδεια χέρια από το Βίγκο, καθώς δεν απέφυγε την ήττα με 2-0 από τη Θέλτα. Οι «πράσινοι» αδίκησαν εαυτούς με το εν λόγω αποτέλεσμα, αλλά έχουν κάθε λόγο να θεωρούν πως αδικήθηκαν από τον Ιταλό ρέφερι Μπάντι.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και είχε υπό έλεγχο το ματς τουλάχιστον μέχρι το 70’. Όχι απλώς περιόρισε τη δράση των γηπεδούχων, αλλά δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως σπατάλησε, με πιο μοιραίο όλων τον Βίκτορ Ιμπάρμπο. Στη δυστοκία των φιλοξενούμενων ήρθαν να προστεθούν και τα λάθη του διαιτητή, ο οποίος έκλεισε τα μάτια σε καθαρή ανατροπή του Ιμπάρμπο και κόκκινη κάρτα στη Θέλτα στο 0-0, ενώ δεν έδειξε την ίδια… ανοχή όταν ακυρώθηκε γκολ του Μπεργκ ως επιθετικό φάουλ. Έτσι ο αποκαμωμένος από δυνάμεις Παναθηναϊκός είδε τη Θέλτα να φτάνει σε δύο γκολ στο φινάλε και ο ίδιος μετά από δύο αγωνιστικές στο Europa League βρίσκεται στο μηδέν, με τις πιθανότητες πρόκρισης να έχουν ήδη περιοριστεί πολύ και πολλά να κρίνονται στα δύο ματς που ακολουθούν με τη Σταντάρ Λιέγης, πρώτα εκτός και μετά στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός κρατά την εμφάνισή του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, που «κέρδισε» τον κόσμο του, αλλά ακόμη και τα εγκώμια των αντιπάλων όπως και τα χειροκροτήματα του κοινού των γηπεδούχων. Διαπίστωσε, ωστόσο, με σκληρό τρόπο πως παρότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επιστροφή στην ευρωπαϊκή του… κανονικότητα, ακόμη δεν έχει φτάσει σε αυτή, καθώς δεν συνδύασε την καλή του παρουσία με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στροφή σε Αστέρα

Από σήμερα ο Παναθηναϊκός στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο. Ο Αντρέα Στραματσόνι σίγουρα δεν υπολογίζει και πάλι στους Λέτο, Μπουμάλ και Τελάντερ, ενώ μένει να φανεί αν θα είναι διαθέσιμοι οι Μέστο και Χουλτ που έμειναν στην Αθήνα λόγω τραυματισμού. Επανέρχονται πάντως ο Γουακάσο και ο Ιβανόφ, που ήταν τιμωρημένοι για το χθεσινό ματς του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x