Stoiximan Super League

Αδίκησε τον εαυτό του ο Πάρντο

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος αναλύει μέσω του sport-fm.gr την υπόθεση του Φελίπε Πάρντο στον Ολυμπιακό.

Ο Φελίπε Πάρντο ολοκλήρωσε τη μετακίνηση του στη Ναντ και θ' αγωνιστεί μέχρι το φινάλε της σεζόν στη γαλλική ομάδα. Το αν η Ναντ θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του παίκτη είναι άλλο θέμα και θα εξαρτηθεί φυσικά από την απόδοση του Κολομβιανού με τη φανέλα των “καναρινιών”.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου


Το σίγουρο είναι πως ο Πάρντο έχει τις ικανότητες να κάνει ωραία πράγματα αλλά είναι επίσης δεδομένο ότι τον ενάμιση χρόνο που έμεινε στον Ολυμπιακό, αδίκησε τον εαυτό του. Δεν είναι...Γκαλέτι αλλά σίγουρα έχει καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και είδαμε και ματς στα οποία ξεχώρισε με την απόδοση του. Από την άλλη όμως πρέπει να επισημάνει κάποιος ότι υπήρχαν και διαστήματα που έμοιαζε “χαμένος” και ήταν μεγάλα διαστήματα. Ο Μάρκο Σίλβα έκανε ότι μπορούσε για να πάρει ο Ολυμπιακός τον παίκτη το καλοκαίρι του 2015 και ειδικά στην αρχή ο Κολομβιανός ήταν σε καλό “φεγγάρι”. Πέτυχε γκολ στο ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, σκόραρε δύο φορές εναντίον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και γενικότερα βοήθησε τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη όμως φάνηκε από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μπέντο, ότι τα πράγματα δε θα πήγαιναν πολύ καλά στις σχέσεις του με τον Κολομβιανό. Ο Πάρντο κάποια στιγμή το “παράτησε”, στη συνέχεια αποφάσισε να το “γυρίσει” αλλά δεν ήταν εύκολο να ξαναβρεί τη θέση του. Κακό παίκτη σίγουρα δεν τον λες αλλά απ' την άλλη πλευρά έκανε αρκετά λάθη και τα πλήρωσε. Το θέμα για τον πρώην “ερυθρόλευκο” είναι αν θα καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους της Ναντ, να κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του. Γιατί αν ο Πάρντο επιστρέψει στο τέλος της σεζόν στους “ερυθρόλευκους” και ο Μπέντο είναι στον πάγκο των πειραιωτών, τα πράγματα θα είναι και πάλι δύσκολα για τον Κολομβιανό.

Το μεγάλο πρόβλημα του Πάρντο ήταν ότι “έχασε τη μπάλα” μέσα στο καλοκαίρι και ειδικότερα στα τέλη του Ιούλη και στις αρχές Αυγούστου, στα δύο παιχνίδια με τη Μπερ Σεβά. Οι σχέσεις του με τον Βίκτορ δεν ήταν και οι καλύτερες και σίγουρα με τον Μπέντο τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα για τον Κολομβιανό, αλλά έχει όπως προαναφέραμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης, γιατί αδίκησε τον εαυτό του. Το αν θα μπορέσει να “σώσει” την καριέρα του είναι στο δικό του χέρι. Ικανότητες έχει και αυτό δεν αμφισβητείται αλλά απ' την άλλη χρειάζονται κι άλλα πράγματα εκτός από ταλέντο για να σταθεί κάποιος σε υψηλό επίπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x