Γερμανία

«Αντίο» του Πισάρο στη Βέρντερ

Τέλος ο Κλαούντιο Πισάρο από τη Βέρντερ! Η γερμανική ομάδα αποχαιρέτησε τον 38χρονο φορ, του οποίου η τέταρτη θητεία στον σύλλογο της Βρέμης ολοκληρώθηκε.

Αποχαιρετάει (και πάλι) τη Βέρντερ ο Κλαούντιο Πισάρο.

Αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών που έχουν ζήσει αρκετές ωραίες στιγμές μαζί και αυτή ήταν η τέταρτη θητεία (1999-01, 2008-09/δανεικός, 2009-12, 2015-17) του Περουβιανού επιθετικού στην ομάδα της Βρέμης.

Ο 38χρονος δήλωσε επί του θέματος: «Ήταν πάντα τιμή για μένα να φοράω τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης. Η ομάδα, η πόλη και οι οπαδοί θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θα ήθελα να παίξω εδώ για άλλη μία σεζόν, αλλά αποδέχομαι την απόφαση της διοίκησης», πρόσθεσε ο Πιζάρο, που είναι αποφασισμένος να παραμείνει στην αγωνιστική δράση τουλάχιστον για ακόμα μία σεζόν».




Ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ, Φρανκ Μπάουμαν, δήλωσε: «Είχαμε ενημερώσει τον Κλάουντιο στα μέσα Μαΐου ότι μπορεί να μην ανανεώσουμε το συμβόλαιό του. Η απόφασή μας ήταν συνδυασμός πολλών διαφορετικών πραγμάτων, αλλά ελήφθη κυρίως με γνώμονα τον μεγάλο ανταγωνισμό στην επίθεσή μας. Δεν θέλουμε να εμποδίσουμε την εξέλιξη των ταλέντων μας και έτσι προτιμήσαμε να μην ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τον Κλάουντιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x