Γαλλία

Αντιπρόεδρος Μονακό: «Εμπαπέ, Σίλβα και Λεμάρ θα μείνουν εδώ»

Ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βάντιμ Βασιλίεφ, υποστήριξε με δηλώσεις του στην αθλητική εκπομπή Telefoot πως δεν θα υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις παικτών το καλοκαίρι.

Η Μονακό προελαύνει σε Ligue 1 και Champions League, με τα καλά νέα να μην σταματούν για τους οπαδούς των Μονεγάσκων!

Τι εννοούμε; Πως σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Βάντιμ Βασιλίεφ, οι Κίλιαν Εμπαπέ, Μπερνάρντο Σίλβα και Τομάς Λεμάρ θα παραμείνουν στο Πριγκηπάτο και τη νέα σεζόν!

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι εκ των αποκαλύψεων της ομάδας του Λεονάρντο Ζαρντίμ, με τον Εμπαπέ μάλιστα να εμπλέκεται σε σενάρια μεταγραφών – ρεκόρ!

Ωστόσο, ο Ρώσος αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων τόνισε πως «το project μας πηγαίνει καλά και δεν χρειάζεται να πουλήσουμε παίκτες. Θα έχουμε πολύ ανταγωνιστική ομάδα του χρόνου. Με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 να πλησιάζει, οι Εμπαπέ, Σίλβα και Λεμάρ αποφάσισαν πως δεν θέλουν να φύγουν».

Ο Βασιλίεφ μάλιστα αναφέρθηκε και στην παραμονή του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αναφέροντας πως «έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και δεν υπάρχει λόγος να φύγει».

Πάντως, μια ματιά στα ονόματα που δεν ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Μονακό αρκεί για να καταλάβουμε πως τα σενάρια περί αποχώρησης των Τιεμουέ Μπακαγιόκο, Φαμπίνιο και Μπέντζαμιν Μεντί ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x