Stoiximan Super League

Αντρέ Μάρτινς: «Είχα προτάσεις, αλλά του Ολυμπιακού ήταν η καλύτερη για μένα»

Τα καλύτερα λόγια είχε ακούσει ο Αντρέ Μάρτινς για τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό απέρριψε άλλες προτάσεις, με τον Πορτογάλο να δηλώνει πως θέλει να γίνει και εκείνος μέρος της «ερυθρόλευκης» ιστορίας.

Έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τον Ολυμπιακό δηλώνει ο Αντρέ Μάρτινς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πορτογαλία, ο 26χρονος μέσος αποκάλυψε πως είχε και άλλες προτάσεις στα χέρια του, αλλά είχε ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα του Πειραιά και έτσι δεν μπορούσε να πει «όχι».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντρέ Μάρτινς στην ιστοσελίδα «maisfutebol.iol.pt»:

Για το πώς περιμένει τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: «Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να πετύχω και να βοηθήσω την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πρέπει να κερδίζει και θέλω να τον βοηθήσω να συνεχίσει να το κάνει αυτό. Ελπίζω να γίνω και εγώ μέρος του Ολυμπιακού και να τον βοηθήσω να πάρει και άλλους τίτλους».

Για το γεγονός πως αυτό τα πράσινα της Σπόρτινγκ, θα φορά τα κόκκινα του Ολυμπιακού: «Είναι αλήθεια, αλλά είναι ένα χρώμα όπως όλα τα’ άλλα. Μου αρέσει το πράσινο, αλλά με την εθνική παίζω και με τα κόκκινα (γέλια)».

Για το αν φοβάται που φεύγει πρώτη φορά από την Πορτογαλία: «Όχι, δεν φοβάμαι καθόλου. Εάν το έκανα αυτό, δεν θα είχα αποδεχθεί την πρόταση, η οποία πιστεύω πως είναι πολύ καλή για μένα. Θέλω να ζήσω σε έναν άλλον αέρα. Νομίζω πως θα είναι μία καλή εμπειρία και πως όλα θα πάνε καλά. Στην αρχή μπορεί να θέλω λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστώ, όπως είναι φυσικό, αλλά ελπίζω πως αυτό θα γίνει γρήγορα και πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το αν γνωρίζει κάτι από την Ελλάδα: «Όχι δεν ξέρω. Μόνο την ομάδα. Ξέρω ότι είναι δύσκολη γλώσσα τα ελληνικά, αλλά μου είπαν πως η Αθήνα είναι μία όμορφη πόλη για να ζήσεις, ενώ οι συνθήκες στον Ολυμπιακό είναι ιδανικές. Βέβαια, πολλά εξαρτώνται και από μένα».

Για το αν είχε άλλες προτάσεις εκτός από αυτή του Ολυμπιακού: «Ναι, υπήρχαν, αλλά δεν έχει νόημα να πούμε κάτι. Απλά δεν τις δέχθηκα. Υπήρχαν και μεγάλες και μικρές προτάσεις, αλλά πήρα την απόφασή μου και πιστεύω πως αυτή ήταν η καλύτερη».

Για το λόγο που επέλεξε τον Ολυμπιακό: «Φυσικά και είναι σημαντική η παρουσία του Πάουλο Μπέντο, αλλά διάλεξα τον Ολυμπιακό για την ομάδα που είναι και όχι για τον προπονητή. Πάντα άκουγα καλά λόγια για τον Ολυμπιακό. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος που πρωταγωνιστεί και αυτό με προσέλκυσε πιο πολύ».

Για τον Πάουλο Μπέντο: «Εκείνος με κάλεσε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα και τώρα θα συνεργαστούμε ξανά. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και τον γνωρίζω πολύ καιρό. Πάμε εκεί για να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό. Εκείνος θα κάνει τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Ελπίζω μαζί να φέρουμε επιτυχίες στον Ολυμπιακό».

Για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Αρούκα: «Θα είναι δύσκολα ματς, ειδικά στην έδρα της Αρούκα και το ξέρω από τα παιχνίδια με την Σπόρτινγκ. Είναι δυνατή όταν παίζει στο γήπεδό της, αλλά πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει τις περισσότερες πιθανότητες να περάσει. Θα ήθελα να περάσει η πορτογαλική ομάδα, αλλά τώρα είμαι στον Ολυμπιακό και εκείνος θέλω να περάσει. Ο Ολυμπιακός συνήθως προχωράει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι για χρόνια στο Champions League και τώρα θα τα δώσει όλα για το Europa League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x