Champions League

Αντρέ Πίντο: «Μοναδικός στόχος η νίκη με Ολυμπιακό»

Οι τρεις βαθμοί και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League βρίσκεται μόνο στο μυαλό των παικτών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με αφορμή το ματς με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Αντρέ Πίντο.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους επιτρέψει να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην επόμενη φάση του Champions League αναμένεται να παραταχθούν στο αυριανό παιχνίδι οι παίκτες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με τον Αντρέ Πίντο.

Ο κεντρικός αμυντικός των Πορτογάλων μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, υποστήριξε πως η έλευση του Τάκη Λεμονή έχει λειτουργήσει ευεργετικά για τους «ερυθρόλευκους» και έχει βελτιώσει αρκετά το αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Τέλος ξεκαθάρισε πως μπορεί η ισοπαλία να εξασφαλίζει τη συμμετοχή της Σπόρτινγκ στο Europa League, ωστόσο στο μυαλό των «λιονταριών» θα υπάρχει μόνο η νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-τις διαφορές με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων: «Η τακτική που θα ακολουθήσουμε δεν θα διαφέρει από αυτή που ακολουθήσαμε στην Ελλάδα. Θα μπούμε στο γήπεδο με μοναδικό σκοπό τη νίκη, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε και ότι ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να μας πληγώσει στην κόντρα».

-αν πρόθεση της Σπόρτινγκ είναι να εξασφαλίσει τη θέση Europa League: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι, ωστόσο γνωρίζουμε πως υπάρχουν δύο ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά φιλοδοξία μας είναι έχουμε την πίστη πως θα συνεχίσουμε στο Champions League».

-την έλευση του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Από αυτό που έχουμε δει, πιστεύω πως η έλευση του νέου προπονητή έκανε την ομάδα πιο δυνατή, με μεγαλύτερη συνοχή, ειδικά σε ότι αφορά την αμυντική της απόδοση».

-το χρόνο συμμετοχής του τη φετινή σεζόν: «Υπάρχει αρκετή ποιότητα στην ομάδα. Στην περίπτωσή μου, πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο επειδή ο προπονητής είναι αυτός που επιλέγει και όχι εγώ».

-το ποιο αποτέλεσμα τους ενόχλησε περισσότερο τη φετινή σεζόν: «σε όσα παιχνίδια δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη μας ήταν κάτι που μας ενόχλησε. Η ομάδας μας παίζει πάντα για τη νίκη και όταν δεν το καταφέρνουμε δεν μας αρέσει αυτό, όμως μαθαίνουμε από τα λάθη μας και γινόμαστε πιο δυνατή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x