Γενικά

Σεβτσένκο: «Μίλησα με τον Μπερλουσκόνι, δεν θα προπονήσω την Μόντσα»

Ο Αντρέι Σεβτσένκο επιβεβαίωσε ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όμως αρνήθηκε ότι θα συνεργαστεί μαζί του.

Η Ιταλία φιλοξενεί σήμερα (10/10) σε φιλική αναμέτρηση την Ουκρανία στην Γένοβα, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Αντρέι Σεβτσένκο, να επιβεβαιώνει στην συνέντευξη Τύπου την επαφή του με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ωστόσο, αποκάλυψε πως δεν θα αναλάβει την Μόντσα.

Ο 42χρονος παλαίμαχος επιθετικός, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν ήρθε σε επικοινωνία με τον «καβαλιέρε» υποστήριξε, «Έστειλα συγχαρητήρια στον Μπερλουσκόνι γι’ αυτήν την θαρραλέα περιπέτεια. Είναι πολύ καλό, το γεγονός ότι εκείνος και ο Γκαλιάνι βρίσκονται πίσω στο ποδόσφαιρο. Αστειευτήκαμε μεταξύ μας, σχετικά μ’ αυτό. Δεν θα προπονήσω την Μόντσα. Έχω μια δέσμευση με την Ουκρανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και πρέπει να δουλέψω, ώστε να οδηγήσω την εθνική ομάδα στο επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου».

Στην συνέχεια, ο Σεβτσένκο αναφέρθηκε στην εθνική ομάδα της Ουκρανίας: «Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα παρά τα προβλήματα. Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε ισορροπία με τους παίκτες, καθώς δεν θα έχουμε τον Γιαρμολένκο στην διάθεσή μας. Θα προσπαθήσουμε να παρατάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Όσον αφορά, το πρόβλημα της εθνικής Ιταλίας στην εύρεση ενός αξιόπιστου επιθετικού, ο έμπειρος επιθετικός ανέφερε, «Είναι αλήθεια, δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή για την επίθεσή της. Όμως, υπάρχουν τόσο πολλά ταλέντα, υπάρχουν διαρκώς καλοί παίκτες στην Ιταλία. Για παράδειγμα, η Μίλαν διαθέτει έναν νεαρό επιθετικό, τον Κρουτόνε, ο οποίος τα πηγαίνει πολύ καλά».

Τέλος, ο παλιός θρύλος της Μίλαν δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και για την τραγωδία που σημειώθηκε τον Αύγουστο, στην Γένοβα, αναφέροντας, «Είμαι πραγματικά ταραγμένος. Είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις τις λέξεις για να το περιγράψεις. Είμαι πολύ κοντά στον ιταλικό λαό».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x