Αγγλία

Ρόμπερτσον: «Ελπίζουμε να μας βοηθήσουν οι προπονήσεις στην Ισπανία»

Εύκολη νίκη επί της Μπόρνμουθ για την Λίβερπουλ και τώρα προπονήσεις στην Ισπανία ενόψει διακοπής.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για το FA CUP από το οποίο η Λίβερπουλ έχει αποκλειστεί. Η ομάδα του Κλοπ σκοπεύει να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 10ήμερο που ακολουθεί, καθώς αλλάζει περιβάλλον και ταξιδεύει στην Ισπανία για προπονήσεις.

Ο Άντριου Ρόμπερτσον σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα στης ομάδας για το παιχνίδι με την Μπόρνμουθ και για τους τραυματισμούς ανέφερε: «Είχαμε μερικά προβλήματα τραυματισμών τον τελευταίο καιρό, αλλά τώρα τα ξεπερνάμε. Ο Αλεξάντερ Άρνολντ γύρισε μετά από καιρό και ήταν πραγματικά φανταστικό αυτό».

«Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού, όμως έπαιξε και ήταν φανταστικός. Ήταν επίσης όμορφο, που είδαμε τον Τζόρνταν Χέντερσον να κάθεται στον πάγκο μετά τον τραυματισμό του. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη».

Επίσης ο αριστερός μπακ μίλησε και για τις προπονήσεις της ομάδας στην Ισπανία: «Έχουμε περίπου 10 μέρες μέχρι το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, οπότε θα ταξιδέψουμε στην Ισπανία για ένα προπονητικό καμπ, το οποίο ελπίζουμε να μας βοηθήσει. Θέλουμε να γυρίσουμε πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι».

«Έχουμε ένα μικρό κενό τώρα και ελπίζουμε να βοηθήσει με τους τραυματισμούς. Ο Άρνολντ θα ανεβάσει ρυθμό και οι Xέντερσον και Βαϊνάλντουμ θα ξεπεράσουν τελείως τα προβλήματά τους. Μακάρι να έχουμε και άλλους παίκτες στη διάθεσή μας μετά την διακοπή».

Επιμέλεια: Σταύρος Καραμαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x