Euro 2024

Άντριτς: «Όχι ελκυστική, αλλά σκληρή η Ελλάδα. Πάντως περνάμε»

Ο Σρνταν Άντριτς, που είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό από το 2004 μέχρι το 2007, σέβεται και υπολογίζει πολύ την Ελλάδα, αλλά πιστεύει στην πρόκριση της Κροατίας.

Τα «φώτα» του, ως έχων εμπειρία από την Ελλάδα μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό (2004-2007), έδωσε στον κροατικό Τύπο ο Σρνταν Άντριτς.

«Η Ελλάδα ξέρουμε πως είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, πολύ δυνατή, που μπορεί να μην έχει τόση πολλή ποιότητα, αλλά μπορούν να πετύχουν το μέγιστο όπως όταν κατέκτησαν το Euro. Δεν κάνουν λάθη και το ποδόσφαιρο που παίζουν μπορεί να μην είναι πολύ ελκυστικό, αλλά ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα και συνήθως παίρνουν αυτό που θέλουν. Πιστεύω πάντως πως αν πιάσουμε το μάξιμουμ θα περάσουμε», τόνισε ο παλαίμαχος μέσος.

«Στον Πειραιά η ατμόσφαιρα θα είναι εχθρική, αλλά είμαι σίγουρος πως οι παίκτες μας είναι αρκετά έμπειροι για να επηρεαστούν», πρόσθεσε και κατέληξε: «Από όλους τους Έλληνες διεθνείς ξέρω προσωπικά μόνο τον Τζιόλη, με τον οποίο ήμουν συμπαίκτης στον Παναθηναϊκό. Ξέρω όλους τους παίκτες. Θυμάμαι τον Μανωλά από τα παιχνίδια της Χάιντουκ με την ΑΕΚ. Ο πιο διάσημος παίκτης είναι ο Σωκράτης, που είναι και αρχηγός της Ντόρτμουντ. Θεωρώ πως οι δικοί μας ποδοσφαιριστές είναι συνολικά σε ανώτερο επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x