Ισπανία

Αντσελότι: «Ακόμη δεν ξέρω…»

Στο… περίμενε έχει τον Κάρλο Αντσελότι η Ρεάλ, καθώς ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε άγνοια για το μέλλον του ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας του.

Άγνοια έχει για το μέλλον του ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων για αυτό μετά τον αγώνα της Ρεάλ με τη Χετάφε (7-3), αλλά με τις απαντήσεις του δεν έκανε κανέναν σοφότερο.

«Δεν θα πω κάτι περισσότερο από αυτά που είπα την Παρασκευή. Πρέπει να περιμένουμε. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα μάθουμε. Μάλλον τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα γίνει αυτό. Είτε θα παραμείνω έναν ακόμη χρόνο, είτε θα αποχωρήσω. Δεν βιάζομαι, ξέρω πως είναι μια σημαντική απόφαση για την ομάδα», τόνισε.

Όσο για το αν η ομιλία του στα αποδυτήρια είχε χαρακτήρα αποχαιρετισμού, είπε: «Στους παίκτες μίλησα γιατί ήταν το τελευταίο ματς της χρονιάς. Τους ευχαρίστησα για την προσπάθεια που έκαναν. Έδειξαν σοβαρότητα και επαγγελματισμό, αλλά για κάποιες λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Μέσα σε ένα χρόνο από ακλόνητος δέχτηκε σκληρή κριτική και ίσως χάσει τη δουλειά του. Πώς αισθάνεται ο ίδιος γι’ αυτό; «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Ρεάλ είναι ένας σύλλογος με τεράστιες απαιτήσεις κι όταν μια χρονιά δεν πάει καλά είναι λογικό να υπάρχει αμφισβήτηση. Είναι μέρος της δουλειάς. Δεν έχει σημασία η δική μου γνώμη. Καθένας έχει την άποψή του για το αν είναι δίκαιο να παραμείνω ή όχι. Αν απολυθώ μπορεί να μην είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό στην καριέρα μου. Πάντως εγώ είμαι πάντα σίγουρος για τη δουλειά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x