Ισπανία

Αντσελότι: «Ήθελα να βάλω τον Ράμος επιθετικό»

Ο Σέρχιος Ράμος έχει πετύχει πολλά γκολ ζωτικής σημασίας για τη Ρεάλ και ο Κάρλος Αντσελότι είπε πως άνετα θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει ως επιθετικό, όταν ήταν στον πάγκο της «Βασίλισσας».

Ο Σέρχιο Ράμος και οι ικανότητες του στο σκοράρισμα, θα μπορούσαν να τον μετατρέψουν σε επιθετικό, αν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ακόμα ο Κάρλος Αντσελότι.

Ο κεντρικός αμυντικός και αρχηγός των «μερένχες», έχει αποδείξει ότι τα τέρματα υψίστης σημασίας είναι πια η ειδικότητα του. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει γλιτώσει την «Βασίλισσα» σε δύο περιπτώσεις. Πρώτα έκανε το 1-1 στο παιχνίδι με την αιώνια αντίπαλο Μπαρτσελόνα ενώ έδωσε και τη νίκη με 3-2 στο ματς με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο νυν τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Αντσελότι, έπλεξε το εγκώμιο του πρώην παίκτη του.

«Συνεχίζει να σκοράρει πολύ σημαντικά γκολ. Το κάνει επειδή έχει την επιθετική ποιότητα. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε άνετα να είναι επιθετικός. Μερικές φορές του έλεγα ότι θα τον βάλω να παίξει σέντερ φορ! Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του είναι μεγάλης σημασίας για τις ομάδες. Ο τελικός στη Λισαβόνα το 2014, στον οποίο ο Ράμος σκόραρε στο 93, ήταν η καλύτερή μου στιγμή στη Ρεάλ».


Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x