Champions League

Αντσελότι: «Ομάδα με μεγάλη ποιότητα η 'Γιούβε'»

Με τα καλύτερα λόγια για τη Γιουβέντους μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος, όμως τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να δείξει τον καλύτερό της εαυτό, προκειμένου να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό.

Ομάδα με ποιότητα και εμπειρία είναι η Γιουβέντους, σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι.

Η Ρεάλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους «μπιανκονέρι» για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι περιμένει ένα ισορροπημένο παιχνίδι, καθώς η "Γιούβε" είναι μια ομάδα που της αρέσει να κρατάει την μπάλα.

«Θα είναι ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Δεν θα είναι σαν τα προημιτελικά με την Ατλέτικο που είχαμε συνεχώς την κατοχή, καθώς η "Γιούβε" είναι μια ομάδα που κρατάει την μπάλα. Το σημαντικότερο θα είναι να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και την ποιότητά μας», ήταν τα λόγια του 55χρονου που, στη συνέχεια, στάθηκε στη δύναμη της Γιουβέντους, λέγοντας ότι είναι δύσκολο να νικήσει κάποιος στο Τορίνο.

«Η Γιουβέντους πάντα έχει μία δυνατή, ανταγωνιστική ομάδα και γι' αυτό το λόγο είναι πολύ δύσκολο να νικήσει κάποιος στην έδρα της. Εμείς, πάντως, ονειρευόμαστε να παίξουμε σε έναν ακόμη τελικό και υπάρχουν 180 λεπτά για να γίνει αυτό. Όποιος έχει το θάρρος θα νικήσει, όποιος φοβηθεί, θα χάσει», δήλωσε ο προπονητής της «βασίλισσας» που, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών της ομάδας του.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλή φόρμα. Είχαμε κάποια προβλήματα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, όμως πλέον οι παίκτες είναι αισιόδοξοι. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς, όμως είμαστε σε θέση να τους καλύψουμε», είπε ο Ιταλός τεχνικός που μίλησε και για τον Γκάρεθ Μπέιλ, τονίζοντας ότι ο Ουαλός είναι 100% έτοιμος.

«Ο Μπέιλ είναι μια χαρά. Είχε τραυματισμό, όμως, τον ξεπέρασε πλήρως. Αγωνίστηκε 30 λεπτά κόντρα στη Σεβίλλη και πλέον είναι 100% έτοιμος», ήταν τα λόγια του.

Η Γιουβέντους κατέκτησε το Σάββατο και μαθηματικά το πρωτάθλημα, με τον Κάρλο Αντσελότι να τονίζει ότι αυτό της δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, ενόψει του παιχνιδιού με τη Ρεάλ.

«Η "Γιούβε" κατέκτησε το πρωτάθλημα το Σάββατο και είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, με έμπειρους παίκτες και μεγάλη ποιότητα. Είναι μία από τις λίγες ομάδες που δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν συνεχώς εναλλαγές μεταξύ τριών και τεσσάρων αμυντικών», είπε ο πρώην προπονητής της Παρί που στο τέλος αναφέρθηκε στον Αντρέα Πίρλο, χαρακτηρίζοντάς τον αδερφό του!

«Ο Πίρλο είναι φανταστικός παίκτης. Διάβασα σήμερα ότι με θεωρεί πατέρα του. Εγώ τον θεωρώ αδερφό μου!», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x