Champions League

Αντσελότι: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Να δώσουν τα πάντα κόντρα στη Γιουβέντους θέλει από τους παίκτες του ο Κάρλο Αντσελότι, που τόνισε ότι η ομάδα του θα χρειαστεί το ίδιο πνεύμα που έδειξε κόντρα στην Ατλέτικο προκειμένου να προκριθεί.

Βέβαιος ότι η Ρεάλ μπορεί να προκριθεί στον τελικό του Champions League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος όμως ανέφερε ότι οι παίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα κόντρα στη Γιουβέντους.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν τους «μπιανκονέρι» στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Ιταλό τεχνικό να χαρακτηρίζει τη «γηραιά κυρία» ως θρυλικό σύλλογο.

«Η Γιουβέντους είναι ένας σύλλογος με θρυλική ιστορία και επιστρέφει σε έναν ημιτελικό ύστερα από 12 χρόνια. Πραγματοποιούν μια εξαιρετική σεζόν όπου ουσιαστικά έχουν κερδίσει το ιταλικό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να επικεντρωθούν πλέον στο Champions League», ήταν τα λόγια του προπονητή των Μαδριλένων που στη συνέχεια τόνισε ότι η ομάδα του θα χρειαστεί να δείξει το ίδιο πνεύμα που έδειξε και κόντρα στην Ατλέτικο.

«Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να ακολουθήσουμε το όνειρό μας που είναι να φτάσουμε σε έναν ακόμη τελικό ύστερα από την περσινή χρονιά. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα προκειμένου να νικήσουμε. Χρειαζόμαστε το ίδιο πνεύμα που δείξαμε και κόντρα στην Ατλέτικο», είπε ο 55χρονος που στο τέλος τόνισε ότι ελπίζει οι οπαδοί των «μερένχες» να δημιουργήσουν καλή ατμόσφαιρα κόντρα στη Γιουβέντους, όπως έκαναν και με την Ατλέτικο.

«Οι οπαδοί μας, μας βοήθησαν πολύ πέρσι στα ημιτελικά ενάντια στην Μπάγερν με μια φανταστική ατμόσφαιρα. Μας βοήθησαν επίσης φέτος κόντρα στην Ατλέτικο και ελπίζουμε να κάνουν και το ίδιο κόντρα στη Γιουβέντους», κατέληξε.

Η Ρεάλ ταξιδεύει στο Τορίνο στις 5/5 για να αντιμετωπίσει τους «μπιανκονέρι», με τη ρεβάνς της Μαδρίτης να πραγματοποιείται στις 13/5.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x