Champions League

Αντσελότι vs Βενγκέρ

Οι δύο πετυχημένοι προπονητές θα κοντραριστούν απόψε για ένατη φορά στην ιστορία τους στους πάγκους και τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο Μόναχο τα βλέμματα σήμερα με τους Αντσελότι και Βενγκέρ να δίνουν τη δική τους «μάχη» για ένατη φορά.

Αντσελότι και Βενγκέρ έχουν ξαναβρεθεί αντιμέτωποι σαν προπονητές την περίοδο 2007-2008 και τότε στους «16» του θεσμού με την ομάδα της Άρσεναλ να προκρίνεται στην επόμενη φάση χάρις το διπλό (2-0) μέσα στο Μιλάνο, μετά το 0-0 του «Έμιρεϊτς». Ο Ιταλός προπονητής βρισκόταν στο «τιμόνι» της Μίλαν και ο Αλσατός τεχνικός (που αλλού), στην Άρσεναλ.

Η παράδοση μεταξύ των δύο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο είναι υπέρ του Βενγκέρ, όμως δεν ισχύει το ίδιο και σε επίπεδο πρωταθλήματος. Εκεί η πλάστιγγα γέρνει θετικά για τον Ιταλό προπονητή όπου την περίοδο 2009-2011 ως προπονητής της Τσέλσι είχε κερδίσει 4 φορές σε 6 αναμετρήσεις τον συνάδελφό του.

Βέβαια μιλάμε για άλλη διοργάνωση τώρα και με τον Αντσελότι σε άλλη ομάδα. Ο ταλαντούχος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής έχει καταφέρει να κερδίσει το βαρύτιμο τρόπαιο τρεις φορές με δύο διαφορετικές ομάδες και θα επιδιώξει να το καταφέρει και με μία ακόμη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x