«Φαίνεται έτσι ότι έχει “μικρύνει” η ομάδα, γιατί δεν μπορεί να λέμε ότι για 30.000-40.000 ευρώ θα πέσουμε κατηγορία ή όχι. Είναι πρωτόγνωρο αυτό για τη μεγάλη ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός»...

Ο Αντώνης Αντωνιάδης παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης (Επικοινωνία 94) στην οποία φτάνει στο παραπάνω δυσάρεστο συμπέρασμα.

«Μπροστά στα προβλήματα μαζευτήκαμε οι παλαίμαχοι την προηγούμενη εβδομάδα και δημιουργήσαμε ένα πλάνο, για να κοιτάξουμε πως θα αποφύγουμε αυτή τη σύγκρουση στα βράχια του Παναθηναϊκού. Δεν είναι εύκολο βέβαια και δεν είπαμε εμείς ότι θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα, έχουμε κάνει όμως κάποιες προτάσεις, οι οποίες αν υλοποιηθούν από τη Διοίκηση, διότι η Διοίκηση θα τα υλοποιήσει, εμείς δεν είμαστε θεσμικοί, είμαστε εξωθεσμικοί», αναφέρει ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού για την προσπάθεια που γίνεται να σωθεί η ομάδα» και συνεχίζει:

«Βεβαίως, εγώ δεν ξέρω τα οικονομικά, δεν γνωρίζω, αλλά έκανα δυο-τρεις προτάσεις, για να βρεθούν άμεσα χρήματα, για να μην χτυπήσουμε στα βράχια. Φαίνεται έτσι ότι έχει “μικρύνει” η ομάδα, γιατί δεν μπορεί να λέμε ότι για 30.000-40.000 ευρώ θα πέσουμε κατηγορία ή όχι. Είναι πρωτόγνωρο αυτό για τη μεγάλη ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός.
Τραβάμε γραμμή για τα παλιά, δεν ασχολούμαστε με τα παλιά, δεν μας ενδιαφέρει να ασχοληθούμε με λάθη, παραλείψεις, ποιοι κάνανε λάθη, ποιοι αφήσανε χρέη. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο ιστορικός του μέλλοντος του Παναθηναϊκού κάποια στιγμή θα καταγράψει τι έκανε ο κ. Αλαφούζος. Από εδώ και πέρα ενωτικά μιλάμε όλοι, για να σώσουμε την παρτίδα. Απλά πράγματα», καταλήγει.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ