Stoiximan Super League

Αντωνιάδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό η νίκη στο ντέρμπι»

Το διπλό όφελος που θα έχει για τον Παναθηναϊκό μια νίκη στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σχολίασε, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η παλιά δόξα των «πράσινων», Αντώνης Αντωνιάδης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Δημήτρη Λιαργκόβα, λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι στη Λεωφόρο:
Για το αν υπάρχει φαβορί: «Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια παιχνίδια. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, που το έχει περισσότερο ανάγκη, γιατί πρέπει να μπει οριστικά στην τετράδα. Τέτοια ματς είναι πάντα θέμα γοήτρου και εγωισμού, όχι βαθμολογία, όμως αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη ανάγκη μια τέτοια νίκη. Παίζει στο γήπεδό του, μπροστά στον κόσμο του. Είναι ευκαιρία να πανηγυρίσει μια νίκη μαζί τους».

Για τη σύγκριση των σημερινών ντέρμπι με τα παλιότερα: «Δεν έχουν καμία σχέση. Τότε ήταν γιορτή για όλο τον κόσμο αυτά τα παιχνίδι. Τώρα είναι μόνο για τον γηπεδούχο και οι υπόλοιποι μένουν σπίτια τους. Τότε καθόταν μαζί οπαδοί των δύο ομάδων και ο χαμένος κερνούσε μετά το ματς. Δεν υπάρχουν συγκρίσεις».

Για το αν υπάρχουν προσωπικότητες στον Παναθηναϊκό που μπορούν να πάρουν μόνες τους ένα τέτοιο ματς: «Αυτά τα ματς τα καθαρίζει η ψυχή και οι μεγάλοι παίκτες. Στον Παναθηναϊκό περιμένουμε πολλά από τον Μπέργκ. Πρέπει να καθαρίσει ένα ντέρμπι για να χαραχτεί βαθιά στη συνείδηση του κόσμου. Ο Ολυμπιακός φέτος είναι πολύ κατώτερος συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να νικήσει».

Για το σχέδιο του γηπέδου: «Μακάρι να γίνει. Δεν θέλω να είναι προεκλογικό πυροτέχνημα. Το έχουμε δει αυτό το έργο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πολύ πονεμένος για το θέμα του γηπέδου. Είναι το όνειρο εκατομμυρίων φιλάθλων της παναθηναϊκής οικογένειας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x