Stoiximan Super League

Αντωνιάδης στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν υπάρχουν σωτήρες»

Τον προβληματισμό του για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Αντώνης Αντωνιάδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM. «Είμαστε μεγάλος μέγεθος, που δεν μπορεί να μην υπολογίζεται», τόνισε.

Εμφανώς προβληματισμένος για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, αλλά αποφασισμένος να προσπαθήσει για να βρεθεί μία λύση στα επείγοντα προβλήματα της ΠΑΕ δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Αντωνιάδης (πριν την ανακοίνωση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου πως αποσύρει την πρωτοβουλία του).

Ο παλαίμαχος επιθετικός και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κατέστησε σαφές πως παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος η ενεργοποίησή του είναι η μοναδική λύση στο αδιέξοδο που υπάρχει, καθώς δεν υπάρχουν σωτήρες.

Αναλυτικά, ο Αντώνης Αντωνιάδης μίλησε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-την πρωτοβουλία Θεοδωρόπουλου για τον Παναθηναϊκό: «Είμαι λιγάκι αισιόδοξος. Τέθηκαν κάποια πρακτικά πράγματα στην τετράωρη συζήτηση που είχαμε και περιμένουμε να γίνει ένα νέο ραντεβού. Ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε ότι επειδή εμείς οι παλαίμαχοι είμαστε ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο σύλλογος, να μπούμε μπροστάρηδες και να μας στηρίξει. Εμείς οι παλαίμαχοι κληθήκαμε για να προκαλέσουμε το θυμικό των φιλάθλων για να προσφέρουν χρήματα. Ο κ. Θεοδωρόπουλος είναι ένας επίλεκτος Παναθηναϊκός. Όμως ήρωες δεν υπάρχουν. Να δημιουργήσουμε ένα πρόσφορο περιβάλλον και βλέποντας και κάνοντας».

-το αν είναι εφικτό να ανταποκριθεί ο κόσμος: «Η φιλοσοφία είναι να πάρουμε από πολλούς Παναθηναϊκούς λίγα χρήματα. Οι καιροί δεν είναι εύκολοι, αλλά θα κάνουμε μια προσπάθεια. Αν δεν συγκεντρωθούν τα χρήματα που θέλουμε, θα επιστραφούν στους καταθέτες τους. Δεν είναι κανείς σίγουρος πως θα έχει επιτυχία το εγχείρημα. Αλλά κάνουμε μια προσπάθεια. Όπου πάω μου λέει κόσμος ‘κάντε κάτι, να δώσουμε λεφτά’. Ο μεγαλομέτοχος δεν ασχολείται, είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έχει εμπιστοσύνη με τα όσα έχουν γίνει. Δεν δίνουν εύκολα τα λεφτά τους. Ποντάρουμε και πάλι στον κόσμο. Είναι γεγονός ότι και πριν τα λάθη που έγιναν από την προηγούμενη διοίκηση δεν είχε ανταποκριθεί ο κόσμος, δεν είχε προθυμοποιηθεί».

-το αν ο κ. Θεοδωρόπουλος είχε επαφή με τον κ. Αλαφούζο: «Ο κ. Θεοδωρόπουλος έχει απευθείας επαφή με τον κ. Αλαφούζο. Δεν το κάνει ερήμην του. Μιλάει μαζί του και μας το είπε».

-την απαξίωση του Παναθηναϊκού: «Πάμε στον Ατρόμητο και μας λένε ότι μέχρι το Μάρτιο δεν θα υπάρχουμε. Πάμε στην Τούμπα και μας φωνάζουν ‘Εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική’. Αυτό μας πληγώνει. Πάντα είχαμε προβλήματα για λίγο καιρό, ένα εξάμηνο, ένα χρόνο και η ομάδα επανερχόταν. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος μέγεθος. Δεν μπορεί αυτό το μέγεθος να μην υπολογίζεται από οποιονδήποτε άνθρωπο. Χρειάζεται σεβασμός! Όλες οι ομάδες περνάνε μεταβατικές περιόδους, αλλά εμείς έχουμε τώρα έξι χρόνια μιζέρια».

-τα λάθη της προηγούμενης διοίκησης: «Θεωρώ πως ο μεγαλομέτοχος έπρεπε να βρει διάδοχη κατάσταση και μετά να φύγει. Έγιναν 13 μεταγραφές φέτος! Και να ήταν παίκτες περιωπής, κάτι θα γινόταν. Τώρα όμως πάμε στο ξεπούλημα των παλιών. Δεν κολλάνε αυτά που έγιναν, δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Όταν δεν έχω λεφτά, δεν κάνω καμιά μεταγραφή. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα πει ποιος και πού φταίει. Τώρα πρέπει να σώσουμε την παρτίδα. Να μείνει αγωνιστικά και η οικονομικά η ομάδα φέτος και μετά βλέπουμε».

-την πιθανότητα επιστροφής της οικογένειας Βαρδινογιάννη: «Δεν νομίζω μετά τις ύβρεις που έχουν ακουστεί να επιστρέψει η οικογένεια. Έχουν φύγει από το 2011 κι έχουμε 2017. Και δεν βρίζουν τον πρόεδρο, αλλά την οικογένεια του άλλου! Ποιος έχει αυτό το δικαίωμα; Δεν είναι ωραίο πράγμα αυτό. Θα δημιουργήσουμε εμφύλιο σε λίγο. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά, είμαι μισό αιώνα στον Παναθηναϊκό και η ζωή μου είναι μέσα στο ποδόσφαιρο».

-τις επείγουσες ανάγκες της ΠΑΕ: «Να μη μας αφαιρεθούν βαθμοί επειδή χρωστάμε σε κάποιους. Να μη χτυπήσουμε στα βράχια τώρα είναι το ζήτημα. Όχι να λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Σωτήρες δεν υπάρχουν».

-το τι θα κάνει η ΠΑΕ μέχρι να συγκεντρωθούν χρήματα από τον κόσμο: «Έκανα αυτό το ερώτημα και ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε ‘κάτι θα κάνουμε’».

-τις προεκτάσεις των οικονομικών προβλημάτων στο αγωνιστικό κομμάτι: «Το οικονομικό επηρεάζει και το αγωνιστικό. Ο ποδοσφαιριστής είναι άνθρωπος. Έχουμε κι άλλους με αποφάσεις στα χέρια τους, που είναι επείγουσες. Τον ψυχισμό κάθε ποδοσφαιριστή δεν μπορείς να τον ξέρεις».

-το ποια είναι τα χρέη της ΠΑΕ: «Είναι ομιχλώδες το τοπίο γύρω από την ΠΑΕ. Δεν ξέρουμε πόσα και σε ποιους ακριβώς χρωστάμε. Ο κ. Κωνσταντίνου δεν μας απάντησε. Πρέπει να ξέρουμε. Δεν μας έχουν δοθεί τέτοια στοιχεία από τη διοίκηση. Το θέμα είναι να σώσουμε την παρτίδα τώρα, αυτά είναι επί μέρους λεπτομέρειες. Γιατί από ό,τι αντιλαμβάνομαι το άνοιγμα είναι μεγάλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x