Stoiximan Super League

Αντωνίου: «Δεν είχαμε άγχος για το αποτέλεσμα»

Στο τυπικό και διαδικαστικό του ματς με τη Λαμία για την ΑΕΛ στάθηκε ο Σωτήρης Αντωνίου μετά την ισοπαλία στο «AEL FC ARENA».

Ο τεχνικός των «βυσσινί» τόνισε πως ολοκληρώθηκε μία χρονιά με «σκαμπανεβάσματα» και θεωρεί πως άργησαν να «ξυπνήσουν» και δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Θεωρεί έκανε ότι μπορούσε για να παίξει η ομάδα του καλό ποδόσφαιρο και ευχαρίστησε τους παίκτες του για ότι έκαναν.

Αναλυτικά: «Τέλειωσε μία χρονιά σήμερα. Με πολλά "σκαμπανεβάσματα". Μία ομάδα η οποία θεωρώ εγώ ότι με την πορεία του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου μπορεί να αισθάνεται καλά φέτος.

Ήταν ένα παιχνίδι το σημερινό, όπου οι παίκτες σκέφτονται ήδη τις διακοπές, χωρίς "φόρτιση", δεν ήταν ιδιαίτερα ανοιχτό και από τις δύο τις πλευρές. Δεν υπήρχε το άγχος του αποτελέσματος και της πίεσης. Δεν παρουσιαστήκαμε έτσι όπως θέλω εγώ να παίζει η ΑΕΛ.
Με την πάροδο του χρόνου, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Βγήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε. Σε μία φάση στο τέλος του παιχνιδιού δεχτήκαμε, όμως, ένα τέρμα από τον αντίπαλο. Ευτυχώς που ισοφαρίσαμε. Και ευτυχώς που δεν το χάσαμε.

Τελειώνοντας η φετινή χρονιά, στους δύο μήνες που είμαι με τον Γιάννη Προβίδα στην ομάδα, προσπαθήσαμε να περάσουμε μία νέα φιλοσοφία όσον αφορά το σχηματισμό. Σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος. Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΛ θα είναι διαφορετική ομάδα του χρόνου όσον αφορά την "ελκυστικότητα" του παιχνιδιού και τον τρόπο που θα αγωνίζεται.

Ένα ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου για αυτούς τους δύο μήνες. Γι’ αυτά που κάναμε μαζί και προσπαθήσαμε. Κλείνουμε και εύχομαι, πάνω από όλα, υγεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x