Stoiximan Super League

Αντωνίου: «Κάναμε καταπληκτική εμφάνιση»

Στην πολύ καλή εμφάνιση της ΑΕΛ και στο άδικο της ήττας των «βυσσινί» από την Ξάνθη στην ακριτική πόλη στάθηκε ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε πως η ομάδα του είναι από τις πιο ποιοτικές στην κατηγορία και θεωρεί καθοριστική την αποβολή του Γκόλια και τις πολλές απουσίες που έφεραν το γκολ, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Η ομάδα μου θεωρώ πως έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση, όπως έπαιξε σήμερα στα Πηγάδια. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει το σημερινό παιχνίδι, βάσει ευκαιριών.

Η ΑΕΛ παίζει από το πιο ποιοτικό στυλ παιχνιδιού της κατηγορίας. Το δείχνουν, άλλωστε, και οι αριθμοί. Παίζουμε "ελκυστικό" ποδόσφαιρο. Καθοριστικός παράγοντας του παιχνιδιού ήταν η αποβολή του Γκόλια, που δεν ήταν κόκκινη κατά την άποψη μου. Από εκεί και πέρα το ματς "άνοιξε". Η ομάδα της Ξάνθης βρήκε πιο πολλούς χώρους και τελικά έφτασε στο γκολ από μια στημένη φάση.

Είχαμε πολλές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Γιατί, πρέπει να τους δίνουμε συγχαρητήρια και όταν δεν νικάνε, αλλά παίζουν καλά. Έχουμε πολύ καλό έμψυχο υλικό και με τις ποιοτικές προθήκες θα δούμε μια καλύτερη ΑΕΛ τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x