Stoiximan Super League

Αντώνης και… επίθεση στον ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από χθες ο Γκόικο Τσίμιροτ, με τους Θεσσαλονικείς να ανακοινώνουν σήμερα τον ομογενή Τέρι Αντώνης και να συνεχίζουν την αναζήτησή τους για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τέρι Αντώνης στον ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Γκόικο Τσίμιροτ από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο ομογενής μέσος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από προχθές και σήμερα αναμένεται να ολοκληρώσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας στη συνέχεια το τριετές συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο 22χρονος άσος αναμένεται για περίπου δέκα μέρες να περάσει από το… μικροσκόπιο του Ιγκόρ Τούντορ και αν ο Κροάτης προπονητής κρίνει πως μπορεί να προσφέρει άμεσα τότε θα μείνει στην ομάδα, σε αντίθετη περίπτωση θα παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να προσαρμοστεί στην ευρωπαϊκή – ελληνική πραγματικότητα.

Από εκεί και πέρα, ο Φρανκ Άρνεσεν συνεχίζει την αναζήτηση για την απόκτηση ενός επιθετικού, αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος ο Στέφανος Αθανασιάδης και χρειάζεται ένας παίκτης που θα δώσει άμεσες λύσεις στο σκοράρισμα. Τις προηγούμενες ακούστηκε ο Σουηδός Όλα Τοϊβόνεν της Λιλ, ενώ στο προσκήνιο παραμένει ο Λετονός Ρούντνεβς που δεν υπολογίζεται από το Αμβούργο.

Εν τω μεταξύ, ο Ραζβάν Ρατς πήρε άδεια από τη διοίκηση για να ταξιδέψει στην Ισπανία, όπου υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ράγιο Βαγεκάνο για την απόκτησή του. Δεν αποκλείεται τελικά να αποχωρήσει ο Ρουμάνος μπακ, ο οποίος θα φύγει κατά πάσα πιθανότητα χωρίς αποζημίωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x