Stoiximan Super League

ΑΕΚ… back to back

Δεύτερο σερί τεστ για την ΑΕΚ. Η Ένωση μια ημέρα μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη επί της Μπάνικ Οστράβα αντιμετωπίζει την Μπνέι Σακχίν στο τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους.

ΑΕΚ και την Κυριακή.

Μια ημέρα μετά το νικηφόρο φιλικό (3-1) κόντρα στην Μπάνικ Οστράβα, η Ένωση αντιμετωπίζει την Μπνέι Σακχίν σε μια αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 (Novasports3, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) και χαρακτηρίζεται ως το πιο σημαντικό για την ομάδα του Ισραήλ στη φετινή της προετοιμασία. Πρόκειται για το δεύτερο διήμερο φιλικών των «κιτρινόμαυρων» μετά από αυτό με Καρπάτι και Κορόνα της περασμένης εβδομάδας.

Αυτός θα είναι και ο επίλογος της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ στην Πολωνία, καθώς πρόκειται για την τελευταία ημέρα παρουσίας της στο Κίελτσε και στο ξενοδοχείο της ομάδας θα γίνει αποχαιρετιστήριο… πάρτι στο φινάλε της ημέρας. Τα ξημερώματα της Κυριακής η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει οδικώς για την Βαρσοβία και από εκεί αεροπορικώς για Αθήνα.

Ο Ισπανός τεχνικός πρόκειται να παρατάξει ενδεκάδα από βασικούς, όπως έχει ζητήσει εμμέσως πλην σαφώς η Μπνέι Σαχίν που ποντάρει πολλά σε αυτό το ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x