Stoiximan Super League

ΑΕΚ έτοιμη για… repeat!

«Φτιαγμένη» για την πρόκληση του να κατακτήσει δεύτερη σερί σεζόν το Κύπελλο είναι η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κλείσουν όπως πρέπει το πρωτάθλημα, πριν αφοσιωθούν στη μάχη με τον ΠΑΟΚ.

Σε ρυθμούς Κυπέλλου -παρόλο που μπροστά υπάρχει παιχνίδι πρωταθλήματος- ζει αναπόφευκτα η ΑΕΚ.

Έχοντας βγει όρθια από το θρίλερ με τον Ολυμπιακό και έχοντας πανηγυρίσει εντέλει την πρόκριση στον τελικό, η «Ένωση» δεν συμβιβάζεται απλώς με τη δεύτερη συνεχόμενη επικράτηση επί των «ερυθρόλευκων» στον θεσμό.

Αντιθέτως, είναι αποφασισμένη να γλυκάνει ξανά τον κόσμο της με την κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου σε ισάριθμες σεζόν μετά την επιστροφή της.

Παρόλο που δεν υπήρχε προτίμηση αντιπάλου στον τελικό, η επικείμενη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ μόνο φόβο δεν προκαλεί στην ΑΕΚ. Εξάλλου στην τελευταία συνάντησή τους πανηγύρισαν επιβλητική νίκη με 3-0, ενώ και η προϊστορία είναι στο πλευρό τους με τρεις κατακτήσεις του τροπαίου τις φορές που το διεκδίκησαν με τον «δικέφαλο του Βορρά» (1939, 1978, 1983).

Παράλληλα, ούτε η έδρα όπου θα γίνει το μεγάλο ματς απασχολεί ιδιαίτερα την «Ένωση». Είτε γίνει στο ΟΑΚΑ, είτε πάει στο Παγκρήτιο (όπως φαίνεται να έχει αποφασιστεί από την ΕΠΟ), λίγη διαφορά κάνει για τους «κιτρινόμαυρους».

Πριν μπουν ωστόσο σε mood τελικού, έχουν πρώτα να τελειώσουν τη δουλειά του πρωταθλήματος. Με την επιστροφή λοιπόν στις προπονήσεις την Παρασκευή, ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του θα συγκεντρωθούν στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Εκεί όπου θα πάνε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα (σίγουρα έξω οι Βράνιες και Ντίντακ) αλλά όχι και χωρίς κίνητρο.

Διότι αφενός θέλουν να διατηρήσουν το εξαιρετικό κλίμα και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον τελικό, αφετέρου θέλουν να μπουν με το μικρότερο βαθμολογικό χάντικαπ στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x