Κύπελλο Ελλάδας

ΑΕΚ, έτοιμη για… τελικό

Βήμα τελικού θέλει να κάνει η ΑΕΚ απόψε επιζητώντας νίκη με «καθαρό» σκορ απέναντι στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Σε ποιους καταλήγει ο Πογέτ για την ενδεκάδα.

Ένα καλό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου, όπου από χθες πρέπει να θεωρείται περίπου βέβαιο πως θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, θέλει να κάνει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» υποδέχεται (19:30, OTE Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ έχοντας στόχο μια νίκη με «καθαρό» σκορ, προκειμένου να απλοποιήσει την κατάσταση εν όψει της ρεβάνς στο Περιστέρι στις αρχές Απριλίου.

Ο Γκουστάβο Πογέτ φρόντισε να προσγειώσει τους παίκτες του μετά τις νίκες στα ντέρμπι. Γνωρίζει, δε, και ο ίδιος πολύ καλά πως ο Ατρόμητος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, ενώ είναι η μοναδική ομάδα που νίκησε την ΑΕΚ μέσα στο 2016.

Ο Ουρουγουανός προπονητής μπορεί να μην άνοιξε τα χαρτιά του, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα παρεκκλίνει από τη συνήθη τακτική του, αν και υπάρχει ανοιχτό «παράθυρο» για 2-3 αλλαγές. Ο Ανέστης είναι πολύ πιθανό να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια αντί του Μπαρόχα, όπως και ο Λαμπρόπουλος αντί του Άρθο στο κέντρο άμυνας. Κολοβέτσιος, Ντίντακ και Γκάλο φαίνεται πως θα είναι οι υπόλοιποι στα μετόπισθεν, με την τριπλέτα Σιμόες-Γιόχανσον-Μάνταλου στο κέντρο και τους Μπαρμπόσα-Βάργκας-Αραβίδη στην επίθεση. Πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί η παρουσία Τζεμπούρ ή Πέκχαρτ στο βασικό σχήμα.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μπαρόχα, Ανέστης, Ντούνης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Εκτός πέραν των τραυματιών Μπακάκη και Σουκουλίνι έμειναν για λόγους τακτικής οι Τζανετόπουλος, Πλατέλλας και Μπουονανότε.

Στην ΑΕΚ περιμένουν περισσότερους από 15.000 φιλάθλους στο γήπεδο, μολονότι η μέρα και η ώρα του αγώνα δεν προσφέρονται για πολύ κόσμο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, που επελέγη να διευθύνει αγώνες του προσεχούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στη Γαλλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x