Stoiximan Super League

ΑΕΚ για Μάνταλο: «Η ΑΕΚ χτίζει, δεν γκρεμίζει…»

Ποια η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ που δέχθηκε από την Τραμπζονσπόρ για την παραχώρηση του Πέτρου Μάνταλου.

Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη του ΣΠΟΡ FM 94,6 πως η Τραμπζονσπόρ προσέγγισε την ΑΕΚ και έκανε πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου.

Η απάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν κατηγορηματικά αρνητική, αφού θεωρεί πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της «Ένωσης».

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στέλεχος της ΠΑΕ έλεγε χαρακτηριστικά: «Εδώ προσπαθούμε να “χτίσουμε” και όχι να “γκρεμίσουμε”. Ο Πέτρος είναι πολύ σημαντικός για την ΑΕΚ. Εννοείται πως δε θα του κόψουμε τα φτερά, αν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση από το εξωτερικό, αλλά προτεραιότητά μας είναι να αποτελέσει την κολώνα μας για τα επόμενα χρόνια».

Μάλιστα, μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη αναμένεται η διοίκηση της ΑΕΚ αν καλέσει τον 25χρονο άσο για αναπροσαρμογή συμβολαίου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019 και οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τις 200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x