Stoiximan Super League

ΑΕΚ για μήνυμα τίτλου

Αποφασισμένη για το διπλό που θα την κρατήσει στην κορυφή και θα στείλει μήνυμα ότι αντέχει στον πρωταθλητισμό είναι η ΑΕΚ. Ξεκούραστη και με την… αγία τετράδα μπροστά, βλέπει μόνο νίκη στην Ξάνθη.

Μήνυμα ότι -εκτός από ομάδα- φτιάχνει και χαρακτήρα πρωταθλήτριας θέλει να στείλει απόψε η ΑΕΚ.

Έχοντας ηρεμήσει από το φορτωμένο πρόγραμμα και με σημαντικές επιστροφές παικτών που της είχαν λείψει, το μόνο που βλέπει η «Ένωση» στην Ξάνθη (20:30, NovaSports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) είναι το διπλό που θα την κρατήσει «αφεντικό» στη βαθμολογία.

Μπορεί λοιπόν τα προβλήματα να μην απουσιάζουν ούτε και σήμερα (ειδικά στην άμυνα) ωστόσο η πιθανότατη συνύπαρξη της… αγίας τετράδας στην επίθεση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ελέγξει και εντέλει να κάνει δικό της το δύσκολο ματς η ομάδα του Χιμένεθ.

Κάτι που θα πρέπει να καταφέρει με τους Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι εκτός πλάνων, τον Λόπες να επιστρέφει -αλλά να μην είναι έτοιμος για ενδεκάδα- και τον Βράνιες να έχει κάνει μόλις δυο προπονήσεις μετά τον τραυματισμό στην εθνική του.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, θεωρείται βέβαιη η εκ νέου μετάθεση του Μπακάκη στο αριστερό άκρο, η παρουσία του Γκάλο στα δεξιά και η επάνοδος του Λαμπρόπουλου ως παρτενέρ του Βράνιες στα στόπερ. Στα χαφ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι Σιμόες-Γιόχανσον (χωρίς να αποκλείεται η παρουσία και του Γαλανόπουλου) ενώ οι Χριστοδουλόπουλος-Μάνταλος θα είναι στα άκρα και ο Λιβάγια πίσω από τον Αραούχο στην επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x