Stoiximan Super League

ΑΕΚ για... τον πρώτο τίτλο

Με στόχο να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης και με νίκη θα κλείσει το πρώτο γύρο στην κορυφή. Το πλάνο του Χιμένεθ.

Και στην κορυφή η ΑΕΚ;

Η Ένωση υποδέχεται στις 17:15 (Novasports2, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) τον Απόλλωνα Σμύρνης (του Γιώργου Παράσχου πλέον) για την 15η αγωνιστική της Super League, με σκοπό να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη. Αν τα καταφέρει θα τη βρουν τα Χριστούγεννα στην κορυφή και θα κατακτήσει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Μπορεί να φαίνεται απλό με την πρώτη ματιά, αλλά σίγουρα δεν είναι για τους «κιτρινόμαυρους», που έχουν να βρεθούν σε ανάλογη θέση στο φινάλε του πρώτου γύρου 20 χρόνια. Οπότε, έχει αρκετούς και καλούς λόγους να λυγίσει την αντίσταση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» η ΑΕΚ.

Πάντως, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εντοπίσει αρκετές παγίδες και για αυτόν τον λόγο χτύπησε «καμπανάκι» μεσοβδόμαδα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ζητώντας σοβαρότητα και συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του.

Επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, αλλά -εκτός των Μάνταλου και Γιόχανσον- θα απουσιάσουν και οι Βράνιες-Τσόσιτς, που είναι ανέτοιμοι. Το πιθανότερο σχήμα είναι Τσιντώντας κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Τσιγκρίνσκι και Γκάλο μπροστά του από τα αριστερά προς τα δεξιά. Ο Σιμόες είναι ο σίγουρος στον άξονα και οι Γαλανόπουλος-Κονέ διεκδικούν μια θέση δίπλα του. Ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι δεξιά, ο Λόπες στο αριστερό «φτερό» και ο Λιβάγια πλησίον του μοναδικού προωθημένου, Αραούχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x