Stoiximan Super League

ΑΕΚ και επόμενη σεζόν σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στρέφουν σήμερα την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση του συλλόγου να σχεδιάζει τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Ιστορία έγραψε χθες ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες, με τη νίκη με σκορ 5-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, κατάφεραν να κατακτήσουν το7ο σερί πρωτάθλημά τους και 44ο στην ιστορία τους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ισοφάρισε και επίσημα τα 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα που είχε μέχρι πρότινος ο Σωκράτης Κόκκαλης και δήλωσε πως θα οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» σε κατακτήσει πρωταθλημάτων για άλλα 13 με 14 χρόνια, ώστε να κάνει πράξη την υπόσχεσή του για 20 σερί τίτλους!

Ιστορία έγραψε, ωστόσο, και ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος έφτασε τα 4 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό και έπιασε στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Μπάγεβιτς και ξεπέρασε κατά έναν τίτλο τον Ερνέστο Βαλβέρδε και άλλους σημαντικούς προπονητές, όπως οι Γκόρσκι, Πετρόπουλος, Γιάννης και Βαγγέλης Χέλμης.

Από σήμερα, όμως, τα κεφάλια μπαίνουν μέσα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο με στόχο την κατάκτηση του 18ου νταμπλ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν τον δεύτερο ημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ύστερα από το 2-1 στο Καραϊσκάκη και το έργο είναι σαφώς δύσκολο και αυτό το γνωρίζουν όλοι μέσα στην ομάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μανουέλ Ντα Κόστα έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα και δεν φαίνεται πως έχει κάτι ανησυχητικό, όμως αντί του Μαροκινού θα παίξει ο Μποτία που χθες απουσίασε που εξέτισε την ποινή του. Όσον αφορά τώρα τον Σεμπά, αύριο είναι η απολογία του Βραζιλιάνου εξτρέμ στην πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και υπάρχει κίνδυνος να μην παίξει στο δεύτερο ματς με την «Ένωση».

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του συλλόγου κάνουν τη σχετική προεργασία για την επόμενη σεζόν. Προτεραιότητα αποτελεί η ανεύρεση νέου προπονητή, καθώς όλα δείχνουν πως ο Τάκης Λεμονής αποτελεί προσωρινή λύση και εξετάζονται περιπτώσεις από την Γαλλία και την Ισπανία.

Εφόσον βρεθεί ο «εκλεκτός», εκείνος σε συνεννόηση φυσικά με τη διοίκηση, θα δουν πού χρειάζεται ενίσχυση και ανάλογα θα κινηθούν, ώστε η ομάδα να επιστρέψει πιο δυνατή την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x