Stoiximan Super League

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το βραβείο Fair Play για τη στάση τους στον τελικό!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πήραν το βραβείο Fair Play για την συμβολή των παικτών τους στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου, που σημαδεύτηκε από σοβαρότατα επεισόδια. Το άλλο βραβείο στην Αγ.Παρασκευή.

Στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ κατέληξε το βραβείο Fair Play του ΠΣΑΠ για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Οι δύο ομάδες πήραν το βραβείο για τη στάση αλλά και τη συμβολή των παικτών τους στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στον Βόλο, που σημαδεύτηκε από εικόνες ντροπής με τα σοβαρότατα επεισόδια στην αερογέφυρα και όχι μόνο.

Τα βραβεία παρέλαβαν οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Πέτρος Μάνταλος και Λέο Μάτος.

Μάνταλος: «Όλοι ξέρετε τι έγινε στον τελικό. Ήταν μια προσπάθεια για να ηρεμήσουμε τα πνεύματα. Θέλαμε να ηρεμήσουν όλοι και να παίξουμε το παιχνίδι. Είμαι της άποψης ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει».

Μάτος: «Εύχομαι να μη συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Είναι σημαντικό το βραβείο. Μακάρι να μην το είχα πάρει γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα είχαν συμβεί αυτά τα πράγματα».


Το άλλο βραβείο πήγε στη γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής που έπειτα από υπόδειξη του προπονητή της Γιάννη Γιαννόπουλου, η Σοφία Παρμαξή έχασε πέναλτι που κακώς δόθηκε στην ομάδα της.

«Ήταν κάτι αυθόρμητο. Δεν περιμέναμε ότι θα γίνει γνωστό το περιστατικό αυτό. Υπάρχει γυναικείο ποδόσφαιρο στη χώρα. Θέλουμε να σεβόμαστε τον κόπο του αντιπάλου. Ήταν ένα λάθος του διαιτητή που εμείς μπορούσαμε να το πάρουμε πίσω γιατί αυτός δυστυχώς δεν μπορούσε. Το βραβείο αυτό δεν πάει στην Αγία Παρασκευή αλλά σε όλο το γυναικείο ποδόσφαιρο», είπε ο Γιάννης Γιαννόπουλος.

Παρμαξή: «Είναι σημαντικό να σε τιμούν για το ήθος σου. Το βραβείο αυτό είναι σημαντικότερο κι από ένα πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x