Stoiximan Super League

ΑΕΚ ξανά για κορυφή

Την επιστροφή της στην κορυφή της Super League έχει ως αποκλειστικό στόχο η ΑΕΚ και γι’ αυτό απαιτείται νίκη επί του αήττητου Ατρομήτου στο άδειο ΟΑΚΑ. Τα πλάνα του Χιμένεθ.

Να αποκαταστήσει την τάξη που είχε δημιουργήσει μέχρι και την περασμένη εβδομάδα θέλει σήμερα η ΑΕΚ. Στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η όγδοη αγωνιστική της Super League υποδέχεται στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) και με νίκη θα βρεθεί στο +2 από τον ΠΑΟΚ και ξανά στο +3 από Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Λεβαδειακό.

Το έργο των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι εύκολο, όχι μόνο λόγω της απουσίας του κόσμου τους ή της κόπωσης από την υπερπροσπάθεια στο Μιλάνο, αλλά και επειδή απέναντί τους έχουν τη μοναδική (μαζί με τον Λεβαδειακό) αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες απέχουν μόλις έναν βαθμό από την «Ένωση» και προέρχονται από τρεις σερί νίκες έχοντας κερδίσει και τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα επαναφέρει το 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Ελλείψει του τιμωρημένου Βράνιες και του ανέτοιμου (λογικά θα είναι διαθέσιμος από το επόμενο ματς) Τσιγκρίνσκι θα δούμε τον Λαμπρόπουλο και τον Τσόσιτς, που επανέρχεται μετά από σχεδόν έναν μήνα, στα στόπερ. Ο Μπακάκης θα επιστρέψει στη φυσική του θέση, δεξιός μπακ, και στο απέναντι άκρο θα είναι ο Λόπες. Ο Γαλανόπουλος και ο Σιμόες θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ με τον Γιόχανσον να μένει στον πάγκο, ενώ επανέρχεται η ποιοτική μεσοεπιθετική τετράδα των Μάνταλου, Χριστοδουλόπουλου, Αραούχο και Λιβάγια.

Εκτός αποστολής πέραν των Βράνιες και Τσιγκρίνσκι έμειναν για λόγους τακτικής οι Αϊντάρεβιτς, Τρίστασον και Βινίσιους, καθώς και οι ανέτοιμοι Κονέ, Γιακουμάκης και Μπάρκας. Πέρα από όσους προαναφέρθηκαν στην αποστολή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο και Μπακασέτας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x