Super League 2

ΑΕΚ με… διαφορές

Όπως έγινε απολύτως κατανοητό κι απ’ την παρέμβαση Μελισσανίδη, η ΑΕΚ πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της. Γι’ αυτό στην προσπάθεια ν’ ανακατέψει την τράπουλα, ο Δέλλας ετοιμάζει αλλαγές την Τετάρτη.

Αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ -ψάχνοντας βελτίωση και την επιστροφή επιτέλους στις καλές εμφανίσεις- ετοιμάζει ο Τραϊανός Δέλλας.

Μετά και τον εξάψαλμο Μελισσανίδη (που έκανε σαφές ότι δεν αρκούν μόνο οι νίκες) η «Ένωση» αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου και θέλει, έστω και καθυστερημένα, ν’ αλλάξει την εικόνα της.

Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν, ο «Κολοσσός» σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Έτσι, ο Φαγέ μοιάζει επικρατέστερος για παρτενέρ του Γιόχανσον στα χαφ (αντί του Ανάκογλου). Κάτι που, εφόσον συμβεί, θα σημάνει την οπισθοχώρηση του Τζανετόπουλου στα στόπερ, δίπλα στον Κολοβέτσιο. Όσο για την «καταραμένη» (μετά τον τραυματισμό του Μάνταλου) θέση του επιτελικού, είναι πολύ πιθανό να δοκιμαστεί σ’ εκείνη και ο Γροντής.

Κατά τ’ άλλα, δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της Λάρισας, με τον Ανέστη να παραμένει στο τέρμα, τους Σοϊλέδη-Μπακάκη στα άκρα της άμυνας, τους Μπαρμπόσα-Πλατέλλα μπροστά τους και προωθημένο τον Αραβίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x