Stoiximan Super League

ΑΕΚ… με φόρα

Η Σεβίλλη δεν της έκανε τη χάρη και η πρωτιά στα playoffs πέρασε σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ,που θέλει απόψε θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο για να παραμείνει στο σωστό δρόμο.Ερωτηματικά για τη σύνθεση.

Αν η Σεβίλλη κατακτούσε το Κύπελλο Ισπανίας, ήταν κοινό μυστικό πως η ΑΕΚ θα… επέλεγε να μην τερματίσει πρώτη στα playoffs προκειμένου να αγωνιστεί απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Όμως μετά τη χθεσινοβραδινή κατάληξη, με την Μπαρτσελόνα να νικά 2-0 στην παράταση, η «Ένωση» έχει βασικό μέλημα την πρώτη θέση στα playoffs, προκειμένου να παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και σε περίπτωση που αποκλειστεί να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στα playoffs του Europa League.

Ο δρόμος για την πρωτιά περνά από τη… Λεωφόρο. Εκεί όπου απόψε (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σαν στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους φέρει σε θέση ισχύος, ειδικά αν συνοδευτεί από νίκη στον αγώνα του ΟΑΚΑ την Πέμπτη.

Η κούραση είναι ο μεγάλος αντίπαλος της «Ένωσης», που θα δώσει τρίτο ματς σε μία εβδομάδα, μετά από αυτά με Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Ο Νίκος Παναγιωτάρας θα καθίσει ξανά στον πάγκο αντί του Στέλιου Μανωλά που παίρνει ανάσες μετά από την υπερκόπωση που υπέστη. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μπαρμπόσα και ο τραυματίας Βάργκας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες (μετρημένες) αλλαγές.

Ένα πιθανό σχήμα είναι: Ανέστης, Γκάλο (ή Μπακάκης), Κολοβέτσιος, Άρθο (ή Λαμπρόπουλος), Ντίντακ (ή Σοϊλέδης), Γιόχανσον, Σιμόες, Πλατέλλας, Μάνταλος, Αραβίδης (ή Μπουονανότε) και Τζεμπούρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x