Stoiximan Super League

ΑΕΚ φουριόζα!

Την αντεπίθεσή της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ετοιμάζεται να συνεχίσει η ΑΕΚ! Με φόρα απ’ τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η «Ένωση» θέλει να επεκτείνει το σερί με πειστικό τρόπο απέναντι στην ΑΕΛ

Έτοιμη να εξαργυρώσει το καλύτερο momentum της σεζόν και να εξαπολύσει την τελική της αντεπίθεση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι η ΑΕΚ.

Ενισχυμένη ψυχολογικά από τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού (και εν αναμονή της κρίσιμης ρεβάνς με τον Πλατανιά) η «Ένωση» θέλει να συνεχίσει απέναντι στην ΑΕΛ το χτίσιμο ενός σερί στη Σούπερ Λίγκα.

Με το απόλυτο στο ΟΑΚΑ επί των ημερών του Μανόλο Χιμένεθ, οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχθούν τους ανεβασμένους Θεσσαλούς (15:00, NovaSports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) και θα ψάξουν μια νίκη που θα συνδυαστεί ξανά, αν γίνεται, με καλό θέαμα. Έστω κι αν θα την επιδιώξουν με αρκετές αλλαγές.

Έχοντας το μυαλό και στο σημαντικό ματς της Τετάρτης, ο Ανδαλουσιανός αναμένεται να προχωρήσει σε ελεγχόμενο rotation. Πέρα λοιπόν από τους Πατίτο, Γκάλο και Βράνιες που ήδη έχουν τεθεί νοκ-άουτ, ανάσες ενδέχεται να πάρουν και οι Σιμόες, Μπακασέτας και Αραούχο.

Τουλάχιστον αυτό έδειξε στην τελευταία προπόνηση ο τεχνικός της ΑΕΚ, δοκιμάζοντας με τους βασικούς την τετράδα Μπακάκη, Λαμπρόπουλου, Κολοβέτσιου και Ντίντακ στην άμυνα, τους Γιόχανσον-Γαλανόπουλο στα χαφ, τους Βάργκας-Μάνταλο-Χριστοδουλόπουλο τριάδα μπροστά τους και προωθημένο τον Πέκχαρτ.

Θεωρείται πιθανότατο δε (ανάλογα και με το πόσο θα το επιτρέψει η εξέλιξη του αγώνα) χρόνο συμμετοχής να πάρουν και οι Τσιγκρίνσκι-Αλμέιδα, οι οποίοι είναι έτοιμοι και έπειτα από καιρό βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της «Ένωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x