Oλλανδία

Ο ιδιαίτερος ρόλος του πρώην άσου της ΑΕΚ, Μίχελ Κρέικ, στον Άγιαξ: Αναλαμβάνει προπονητής δανεικών!

Ο Μίχελ Κρέικ, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, αναλαμβάνει ως προπονητής δανεικών στον Άγιαξ, όντας πλέον στο τεχνικό επιτελείο του «Αίαντα».

Στο προπονητικό επιτελείο του Άγιαξ θα βρίσκεται από τη φετινή σεζόν ο Μίχελ Κρέικ. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της ΑΕΚ, θα αναλάβει έναν ιδιαίτερο ρόλο στον «Αίαντα».

Ποιος θα είναι αυτός; «Προπονητής των δανεικών». Η αρμοδιότητά του θα είναι να τσεκάρει τους παίκτες που έχουν παραχωρηθεί σε άλλες ομάδες με τη μορφή δανεισμού και θα βρίσκεται σε άμεση επαφή τόσο με τους συλλόγους, όσο και με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Φυσικά, κάθε ομάδα έχει έναν άνθρωπο στην εν λόγω θέση, προκειμένου να γνωρίζουν από... πρώτο χέρι την πρόοδο των παικτών τους.

«Αυτή η νέα θέση είναι σημαντική. Με τον Μίχελ θα έχουμε τώρα ένα μόνιμο άτομο να παρακολουθεί στενά τους δανεικούς παίκτες από τον Άγιαξ και να διατηρεί επαφή τόσο με τους συλλόγους όσο και με τους ποδοσφαιριστές», ήταν τα λόγια του ποδοσφαιρικού διευθυντή του συλλόγου, Σβεν Μίσλινταντ.

Την τελευταία διετία, ο Κρέικ εργαζόταν στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ και συγκεκριμένα ήταν βοηθός προπονητή στη β' ομάδα, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x