Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Πρώτα το ματς, μετά τα υπόλοιπα»

Την απόφαση να μην προχωρήσει σε κάποια κίνηση η οποία θα διαταράξει την ηρεμία της ομάδας πριν τον τελικό της Τούμπας πήρε η ΑΕΚ, με την όποια αντίδραση να αναμένεται μετά το τέλος του ματς.

Μπορεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να άλλαξε εντελώς τις συνθήκες διεξαγωγής του αποψινού ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ωστόσο στην Ένωση προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει το αγωνιστικό κομμάτι.

Οι «κιτρινόμαυροι», λειτουργώντας με λογική στέκονται στο γεγονός πως αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι το παιχνίδι της Τούμπας και δεν επιθυμούν να διαταράξουν την ηρεμία και τη συγκέντρωση στο εσωτερικό της ομάδας.

Προφανώς και δεν τους αφήνει αδιάφορους η συγκεκριμένη εξέλιξη, όμως η όποια αντίδραση αναμένεται μετά τη λήξη όταν και το παιχνίδι θα έχει ολοκληρωθεί, καθώς δεν επιθυμούν να υπάρξει αποπροσανατολισμός των παικτών και του τεχνικού τιμ.

Αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή για την Ένωση είναι να καταφέρει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Τούμπα και παρότι μέσω των πολλών μηνυμάτων που λαμβάνουν από τον κόσμο αντιλαμβάνονται πως υπάρχει ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων, έχουν αποφασίσει οι όποιες διαδικασίες και ενέργειες να δρομολογηθούν από αύριο.

Εξάλλου όπως τόνισε ο Ανδρέας Δημάτος δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης και για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει χρόνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x