Γαλλία

«Θέλει τον Ντε Κέτελαρ για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή η Λανς»

Η Λανς φαίνεται πως έχει στραφεί στον Ντε Κετέλαρ, πέρα από τον Λιβάι Γκαρσία, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Μία ακόμη περίπτωση, εκτός από αυτή του Λιβάι Γκαρσία, εξετάζει η Λανς, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «tuttosport», η γαλλική ομάδα έχει ψηλά στη λίστα της τον Σαρλς Ντε Κέτελαρ, ο οποίος προέρχεται από μία κακή -παραγωγικά- σεζόν με τη Μίλαν και αγωνίζεται κατά βάση ως μεσοεπιθετικός, αλλά και ως σέντερ φορ. Οι «ροσονέρι» δεν θα έλεγαν «όχι» σε ενδεχόμενη παραχώρησή του, αλλά θα προτιμούσαν αυτό να συμβεί με μεταγραφή (και όχι με δανεισμό), αξιώνοντας ένα ποσό της τάξεως των 28 εκατ. ευρώ.

Φυσικά, η ομάδα του Φρανκ Εζ, η οποία έχει ήδη εξασφαλισμένους τους ομίλους του Champions League, μπορεί να διαθέσει αρκετά χρήματα, μετά τις πωλήσεις των Οπεντά (43 εκατ. στη Λειψία) και Σεκό Φοφανά (25 εκατ. στην Αλ Νασρ). Για τον ποδοσφαιριστή έδειξε ενδιαφέρον και η Αϊντχόφεν, αλλά η πρόταση δανεισμού που κατατέθηκε, απορρίφθηκε από τη Μίλαν.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Ντε Κέτελαρ πραγματοποίησε 32 συμμετοχές, μετρώντας μόλις μία ασίστ, με τον σύλλογο του Μιλάνου να βγάζει 35 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x