Stoiximan Super League

Τέλος από ΑΕΚ ο Μπρέσεβιτς

Μετά από μια τριετία, ο Ιβάν Μπρέσεβιτς αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο Κροάτης φορ δεν μπόρεσε μετά την πρώτη σεζόν να προσφέρει λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού.

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά στα Σπάτα, αλλά και μεταξύ των φίλων της ομάδας, χάνει η ΑΕΚ. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς αποτελεί παρελθόν από την «Ένωση» μετά από τρία χρόνια. Ο 29χρονος Κροάτης φορ ταλαιπωρήθηκε πολύ από έναν τραυματισμό που υπέστη την προπέρσινη σεζόν. Η ΠΑΕ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς αποχωρεί από την ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια και η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Κροάτης επιθετικός ήταν από τους βασικότερους συντελεστές στην προσπάθειά μας για επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία τη διετία 2013-15, σημειώνοντας συνολικά 25 γκολ σε 33 επίσημους αγώνες.

Δυστυχώς, ο σοβαρός τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στη Super League, αλλά δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της ομάδας και να προσπαθεί για την αγωνιστική του επάνοδο. Φεύγει από την ΑΕΚ αφήνοντας μόνο φίλους και παίρνει μαζί του την εκτίμηση όλων μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x