Stoiximan Super League

ΑΕΛ: «Είχε δόλο ο Κομίνης»

Επίθεση της ΑΕΛ κατά Κομίνη! Οι «βυσσινί» εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του ρέφερι από τη Θεσπρωτία, τονίζοντας ότι έκανε λάθος από δόλο στο πρώτο τέρμα του Ατρομήτου.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστής της για την προσπάθεια στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο, παρά την ήττα με 2-1 και παράλληλα επιτίθεται στον διαιτητή, Γεώργιο Κομίνη, χαρακτηρίζοντάς τον… αστέρι της εξυγίανσης.

«Στην φάση του πρώτου γκολ των αντιπάλων μας, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για ανθρώπινο λάθος, καθώς ο διαιτητής ήταν μπροστά στην παράβαση. Παραμένει λοιπόν μόνο ο δόλος!», αναφέρει και επιφυλάσσεται να πει περισσότερα ύστερα από την έκθεση του παρατηρητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης, Γεώργιου Μπίκα.

Η ανακοίνωση

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την αγωνιστική τους προσπάθεια.

Όσο για το νέο αστέρι της εξυγίανσης, κ.Κομίνη, θα ασχοληθούμε από αύριο, αφού πρώτα πληροφορηθούμε την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας κ.Μπίκα.

Όπως έχουμε κάνει γνωστό κατά την τελευταία συνεδρίαση της Super League, η ΑΕΛ, όταν πέφτει θύμα δόλιων συμπεριφορών, θα προσφεύγει στο νόμο.

Ειδικά στην φάση του πρώτου γκολ των αντιπάλων μας, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για ανθρώπινο λάθος, καθώς ο διαιτητής ήταν μπροστά στην παράβαση. Παραμένει λοιπόν μόνο ο δόλος!

Λεπτομέρειες, όπως προείπαμε, από αύριο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x