Stoiximan Super League

ΑΕΛ… και του χρόνου!

Σούζα… και την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα θα κάνει η ΑΕΛ! Παίζοντας με ψυχή, μπροστά σε 6.000 οπαδούς τους στο ''AEL FC Arena'', οι «βυσσινί» επικράτησαν 1-0 της Ξάνθης και σώθηκαν και μαθηματικά!

Αποστολή εξετελέσθη για την ΑΕΛ!

Καταθέτοντας και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο του… καυτού ''AEL FC Arena'', οι «βυσσινί» επικράτησαν 1-0 της Ξάνθης και -σε συνδυασμό και με την ήττα του Λεβαδειακού από την ΑΕΚ- θα είναι και του χρόνου στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας!

Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Αντρέ Πάους πέτυχε με κεφαλιά… οβίδα, στο 24', ο Αναστασόπουλος.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο τέλος, με δεκάδες οπαδούς των γηπεδούχων να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο!

* Λόγω έντασης στη φυσούνα, στο ημίχρονο της αναμέτρησης, αποβλήθηκαν Κούγιας (υπήρχε, εξάλλου, πανό εναντίον του από τους οργανωμένους της ΑΕΛ) και Κασναφέρης. Φαίνεται, μάλιστα, ότι υπήρξε αψιμαχία και ανάμεσα στον ιδιοκτήτη των «βυσσινί» με τον Λισγάρα!

Το ματς


Στο πιο… γεμάτο, για φέτος, ''AEL FC Arena'', με 6.000 Λαρισαίους να δίνουν βροντερό «παρών», η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο ματς, περιορίζοντας την Ξάνθη στο μισό γήπεδό της. Ωστόσο, τόσο οι «βυσσινί» όσο και οι Ακρίτες δυσκολεύονταν στην τελική προσπάθεια. Χρειάστηκε, όμως, μία τέτοια, η πρώτη στο παιχνίδι, για να επικρατήσει πανζουρλισμός! Μετά από σέντρα του Ναβάρο, λοιπόν, ο Αναστασόπουλος ήρθε από πίσω και με κεφαλιά-φωτοβολίδα, άνοιξε το σκορ στο 25', για να γίνουν ένα κουβάρι άπαντες: Παίκτες, πάγκος και… Κούγιας! Στο 37', δε, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να… τελειώσουν τη δουλειά, αλλά ο Μπαξεβανίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ναζλίδη, ενώ, λίγα λεπτά αργότερα, ο Ζίβκοβιτς είπε «όχι» στο σουτ του Αβραάμ.

inner

inner
Στο δεύτερο 45λεπτο, η Ξάνθη μπήκε πιο ζωηρά, αλλά για δέκα λεπτά, με τον Θεοδωρόπουλο να δηλώνει δύο φορές «παρών». Αρχικά, απέκρουσε φάουλ του Λουσέρο (49'), ενώ, δύο λεπτά αργότερα, έκανε τρομερή απόκρουση σε πλασέ του Λάζιτς από το ύψος του πέναλτι! Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛ ανέλαβε ξανά την πρωτοβουλία, με τον Ντέλετιτς να «πετάει» δύο σπουδαίες ευκαιρίες, στο 55’ και στο 61', προκειμένου να «καθαρίσει» τη νίκη, παρατείνοντας το άγχος. Το 1-0, όμως, έμεινε ως το φινάλε, με την ομάδα της Λάρισας να λυτρώνεται με το τελευταίο σφύριγμα!

inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Φάρκας, Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα (63’ Μονιάκης), Αβραάμ, Αγκάνοβιτς (88’ Μασούρας), Φατιόν, Ντέλετιτς (90’+4’).

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης (69’ Φλίσκας), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Γουάλας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Πιτσέλι (25’ Σολτάνι), Βασιλακάκης (69’ Τριάδης), Λάζιτς, Γιουνές.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Γήπεδο: AEL FC Arena

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x