Super League 2

ΑΕΛ με το… ζόρι

Η ΑΕΛ επικράτησε πολύ δύσκολα 1-0 της Καλλιθέας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League. «Αστεία» η δεύτερη αποβολή για τους φιλοξενούμενους, που είχαν και δοκάρι.

Μπορεί να ζορίστηκε αλλά η ΑΕΛ εν τέλει κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Καλλιθέας με 1-0, έχοντας και μια μικρή… βοήθεια από τον διαιτητή Παπαργυρίου, που απέβαλε αδίκως τον Μασένα.

Οι «βυσσινί» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι αλλά την πρώτη φάση του ματς την είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 16’, όταν το σουτ του Τζάκσον έδιωξε δύσκολα ο Ξενοδόχοφ. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και ουσιαστικά να πετύχουν το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Ναγιάρ έκλεψε την μπάλα, ο Ρέντζας έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Βαρέλα με σουτ από το κέντρο της άμυνας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, πάντως, δεν υπήρχε κάτι άλλο το αξιοσημείωτο.

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 49' η σέντρα σουτ του Σταμόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοφ και δύο λεπτά αργότερα, η Καλλιθέα έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Μουκτάρης ανέτρεψε τον Μαρουκάκη έξω από την περιοχή και αντίκρισε δικαιολογημένα την δεύτερη και συνεπώς κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Είκοσι λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές, έπειτα από μια… αστεία απόφαση του ρέφερι.

Ο Μασένα έπεσε μέσα στην περιοχή σε μαρκάρισμα του Μονιάκη (δεν υπήρχε παράβαση αφού ο αμυντικός της ΑΕΛ βρήκε μπάλα) και εν συνεχεία ο παίκτης των γηπεδούχων του ζήτησε τον λόγο. Ο μέσος της Καλλιθέας σηκώθηκε απότομα ακουμπώντας απλά με το σώμα τον αντίπαλό του, ο οποίος έπεσε στο έδαφος σαν να τον κτύπησε… ηλεκτρικό ρεύμα και ο διαιτητής έδειξε την άγουσα για τα αποδυτήρια στον Μασένα.

Παρότι η Καλλιθέα τελείωσε το ματς με 9 παίκτες, είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 91’ αλλά το σουτ του Ντουρμισάι μέσα από την περιοχή έφυγε πολύ ψηλά άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά το σουτ του Κουτσιανικούλη, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Σταμόπουλος.

Η επόμενη (26η) αγωνιστική

Σάββατο 2/4

Λάρισα-Καλλιθέα 1-0
(18’ Βαρέλα)

Κυριακή 3/4
Πανσερραϊκός-Πανελευσινιακός
Αναγέννηση Καρδίτσας-Χανιά
Παναιγιάλειος-Αγροτικός Αστέρας
Κέρκυρα-Αχαρναϊκός
Παναχαϊκή-Λαμία
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου (ματαίωση)
Εργοτέλης-Κισσαμικός (ματαίωση)

Δευτέρα 4/4
Τρίκαλα-Ζάκυνθος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x