Super League 2

ΑΕΛ… σε κρίση! (video)

Παίρνει «φωτιά» η Football League! Η ΑΕΛ έμεινε για τρίτο σερί ματς μακριά από τη νίκη, 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας κι έδωσε την ευκαιρία στους διώκτες της να την φτάσουν ή να την περάσουν.

Από μεγάλο φαβορί, μπαίνει σε... μπελάδες η ΑΕΛ!

Οι βυσσινί έμειναν στο 1-1 απέναντι στην σκληροτράχηλη Αναγέννηση Καρδίτσας και πλέον αγνοούν το τρίποντο για τρίτο σερί παιχνίδι. Τι σημαίνει αυτό; Πως ναι μεν παραμένουν στην κορυφή με 25 βαθμούς ύστερα από 12 αγωνιστικές, ωστόσο πλέον έχει μειωθεί η απόσταση από τους διώκτες της. Αν τα Τρίκαλα νικήσουν το σ/κ, τότε θα προσπεράσουν την ομάδα του κάμπου για έναν πόντο, ενώ αν το ίδιο κάνει ο Απόλλων Σμύρνης, τότε θα ισοβαθμεί μαζί της!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με φοβερό μακρινό σουτ του Μπουντόπουλου και μάλιστα σε κομβικό σημείο, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ωστόσο, η Καρδίτσα δεν το έβαλε κάτω και με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο, έφερε το ματς στα ίσα με δυνατό σουτ του Μαυρία στο 61'. Στο υπόλοιπο του ματς, η ΑΕΛ είχε μεγάλες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ των Μπόγιοβιτς και Μαρουκάκη, όμως η μπάλα... δεν έμπαινε μέσα και μοιραία ήρθε η τρίτη συνεχόμενη απώλεια βαθμών!



Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Παρασκευή 11/12

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ 1-1
(61' Μαυριάς - 45+1' Μπουντόπουλος)

Σάββατο 12/12

Κισσαμικός – Πανελευσινιακός (15:00)

Ζάκυνθος – ΑΟ Χανιά

Ολυμπιακός Βόλου – Αγροτικός Αστέρας

Πανσερραϊκός – Αχαρναϊκός

Εργοτέλης – Παναχαϊκή

Απόλλων Σμύρνης – Καλλιθέα (18:00)

Κυριακή 13/12

Κέρκυρα – Παναιγιάλειος (15:00)

ΑΟ Τρίκαλα – Λαμία (18:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x