Super League 2

Παλεύει σαν… λιοντάρι η ΑΕΛ

Την μεγάλη μάχη για την τρίτη θέση που υπό προϋποθέσεις δώσει εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα συνεχίζει η ΑΕΛ! Το αλογάκι -που ντύθηκε λιοντάρι σήμερα- επικράτησε εύκολα 1-0 της Παναχαϊκής.

Να προλάβει την δεύτερη θέση -απ' τη στιγμή που η ΑΕΚ ανέβηκε και μαθηματικά- μοιάζει δύσκολο. Ωστόσο, η ΑΕΛ κάνει ό,τι μπορεί για να καπαρώσει τουλάχιστον την τρίτη που υπό προϋποθέσεις ίσως... δώσει εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα.

Οι βυσσινί, λοιπόν, βρήκαν απέναντι τους την "διαλυμένη" Παναχαϊκή και δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα για να νικήσουν 1-0, χάρη στο σουτ του Πίντο από το 38'.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου θα μπορούσε να 'χε πάρει το τρίποντο -που την έφερε στο -1 απ' τον Απόλλωνα Σμύρνης- με ακόμα πιο ευρύ σκορ, αλλά ο Μπόγιοβιτς έχασε αρκετές ευκαιρίες (με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 25').

Η κυριαρχία των γηπεδούχων στο Αλκαζάρ συνεχίστηκε, με τον Παπαδόπουλο (γκολκίπερ των Πατρινών) να κατεβάζει ρολά σε πολλές περιπτώσεις, ενώ απ' την άλλη οι ροσονέρι είχαν 2-3 καλές στιγμές (με Κορέτα, Μαρουκάκη) για να κάνουν τη... ζημιά, δίχως να τα καταφέρουν και μένοντας στην τελευταία θέση των πλέι οφ ανόδου.

Η βαθμολογία (6 αγώνες)

1. ΑΕΚ 25
2. Ηρακλής 19
3. Απόλλων Σμύρνης 10
4. Λάρισα 9
5. Ολυμπιακός Βόλου 4
6. Παναχαϊκή 3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x