Κύπρος

«Αέρας» η ΑΕΚ στην Άχνα

Μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος έμεινε προσωρινά η ΑΕΚ Λάρνακας, που πέρασε εύκολα με 3-0 από την έδρα του Εθνικού Άχνας. Πρώτο διπλό για τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Εθνικού Άχνας και έμεινε προσωρινά μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λάρνακας νίκησε εύκολα με σκορ 3-0 και αποσπάστηκε τρεις βαθμούς από την Ανόρθωση, που αγωνίζεται αύριο στην έδρα του Ερμή Αραδίππου. Δύο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Ακοράν (42’ και 79’), με τον Φλοριάν να ανοίγει το σκορ (39’).

Την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Απόλλων, που συνέτριψε 4-1 την Αλκή στο «Αμμόχωστος». Μάλιστα, η ομάδα της Λεμεσού διατήρησε και το αήττητο μετά από εννιά παιχνίδια. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μάγκλιτσα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ από μια φορά σκόραραν Γιάντερ και Σκέμπρι. Το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε ο Φαμπρίσιο, που ισοφάρισε προσωρινά.

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας, Ολυμπιακός Λευκωσίας και Άρης Λεμεσού ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Οι δύο καλύτερες στιγμές ήταν για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν δοκάρι με τον Αλέξε στο 71’ και χαμένο πέναλτι με τον Αουρέλιο στο 89’, ενώ μοιραίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Πεχλιβάνης, που δεν αξιοποίησε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες.

Πρόγραμμα-Αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 17/11
Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ 1-3
(80’ αυτ. Βούρος - 66’, 77’ Ζαχίντ, 90+4’ Εφραίμ)

Σάββατο 18/11
Αλκή-Απόλλων Λεμεσού 1-4
(38’ Φαμπρίσιο - 8’ Γιάντερ, 62’ Σκέμπρι, 66’, 74’ Μάγκλιτσα)

Εθνικός Άχνας-ΑΕΚ 0-3
(39’ Φλοριάν, 42’, 79’ Ακοράν)

Ολυμπιακός Λευκωσίας-Άρης Λεμεσού 0-0

Κυριακή 19/11
ΑΕΛ-Νέα Σαλαμίνα (16:00)
Ερμής Αραδίππου-Ανόρθωση (18:00)

Δευτέρα 20/11
Πάφος-Δόξα Κατωκοπιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x