Euro 2024

«Αέρας» η Κολομβία

Έδειξε πως «ξυπνάει» η Κολομβία, αφού νίκησε 2-0 στον Ισημερινό το Εκουαδόρ για τη 14η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 και ανέβηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση.

Η Κολομβία νίκησε άνετα 2-0 στο Εκουαδόρ για τη 14η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου της Λατινικής Αμερικής για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας το επόμενο καλοκαίρι και ανέβηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας τι θα κάνει αργότερα η Ουρουγουάη κόντρα στο Περού, αφού η «σελέστε» με νίκη θα προσπεράσει ξανά τους «καφετέρος».

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν προσωρινά στην πέμπτη και ίσως βρεθούν και στην έκτη θέση αν νικήσει η Χιλή την ουραγό Βενεζουέλα.

Η Κολομβία μπήκε πιο δυνατά και πίεσε, «καθαρίζοντας» το ματς από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Χάμες Ροντρίγκες στο 20’ και Γκουαντράντο στο 34’ και ευνοήθηκε και από την αποβολή του Λουίς Καϊσέδο στο 61’.


ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Ντρέερ, Πινέιδα, Αρτούρο Μίνα, Λουίς Καϊσέδο, Αγιοβί, Ορεχουέλα, Ογιόλα, Αντόνιο Βαλένσια, Μένα, Έντερ Βαλένσια, Φελίπε Καϊσέδο

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Άριας, Μίνα, Ζαπάτα, Ντίας, Αγκιλάρ, Κάρλος Σάντσες, Χάμες Ροντρίγκες, Γκουαδράδο, Καρδόνα, Μπόρχα


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x