Europa League

«Αέρας» η Ζενίτ, στο «κόλπο» η Μακάμπι

Συνέχισε το απόλυτο στον τέταρτο όμιλο του Europa Leegue η Ζενίτ, η οποία νίκησε 2-1 με «ανατροπή» την Ντάνταλκ στην Ιρλανδία και έκανε το "3 στα 3".

Η Ζενίτ νίκησε με «ανατροπή» την Ντάνταλκ 2-1 στην Ιρλανδία και έκανε το «3 στα 3» στον τέταρτο όμιλο του Europa League, αφήνοντας τους γηπεδούχους στη δεύτερη θέση.

Μεγάλη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της Αλκμααρ με 2-1 στην Ολλανδία, την έβαλε στο «κόλπο» της πρόκρισης και άφησε σε δύσκολη θέση τη φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA του 1981.

Ντάνταλκ-Ζενίτ 1-2
Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν στο πρώτο ημίχρονο και δε δημιουργήθηκαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και δικαιολογημένα το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, με τη Ζενίτ να έχει την πρωτοβουλία σε αυτό το διάστημα.

Στο 52’, ο Μπένσον έκανε το 1-0, όμως η Ζενίτ «γύρισε» την κατάσταση με τον Μακ στο 71’ να δέχεται την μπαλιά του Κρισίτο και στο 77’ ο Τζουλιάνο να δέχεται τη σέντρα του Βίτσελ και να «γράφει» το 1-2.

Αλκμααρ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-2
Οι Ολλανδοί μπήκαν δυνατά και πίεζαν την εστία του Ραϊκοβιτς στο πρώτο εικοσάλεπτο,όμως την τιμώρησε ο νόμος του ποδοσφαίρου στο 24’, όταν ο Σκαριόνε μέσα στην περιοχή συνδυάστηκε με τον Μεντούγιαναιν και έκανε το 0-1 και, χωρίς να συμβεί κάτι ιδιαίτερο στη συνέχεια, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Ο Μιούρεν κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72’ για την Αλκμααρ, όμως στο 82’ ο Γκολάσα με ατομική προσπάθεια έκανε το 1-2 με εκπληκτικό γκολ.


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Ντάνταλκ - Ζενίτ 1-2
(52' Μπένσον / 71' Μακ, 77' Ζιουλιάνο)

Άλκμααρ - Μακάμπι Τελ-Αβίβ 1-2
(72' Μιούρεν/ 24' Σκαριόνε, 81' Γκολάσα)

Βαθμολογία:
1. Ζενίτ 9 (11-4)
2. Ντάνταλκ 4 (3-3)
3. Μακάμπι Τελ-Αβίβ 3 (5-6)
3. Άλκμααρ 1 (2-8)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x